No SSO cookie

De ce sa comandam piese auto online?!

voteaza
(0/ 0)
De ce sa comandam piese auto online?!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Traim in era generatiei in care totul se schimba de la o zi la alta, am putea spune ca este o era a tehnologiei rapide unde timpul devine mai pretios ca oricand.

 
 

Atunci cand vine vorba despre masina, dorim ca problemele acesteia sa fie rezolvate intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod cat mai profesonist.

Din momentul in care aflam de la mecanic ce trebuie sa schimbam pentru ca autoturismul nostru sa ruleze in codititii de siguranta urmeaza goana pentru achizitia de piese auto.

Fie ca este vorba de consumabilele necesare in cadrul unei revizii (ulei motor, filtru ulei, filtru de aer, filtru carburant, filtru polen, lichid de parbriz, placutele de frana, discurile de frana, kitul de distributie, lichidele de servodirectie si servofrana, becurile) sau de piese auto de folosinta indelungata (ambreiaj, arcuri, amortizoare, planetare, elemente de caroserie, etc.) dorim sa gasim piese de calitate dar si la un pret avantajos.

Nu de putine ori am fost pusi in situatia de a face drumuri obositoare la diverse magazine stradale de profil in cautarea acestor piese. De cele mai multe ori piesele cautate nu se ragasesc in stoc si urmeaza procedura greoaie de comanda cu plata avansului si timp pierdut.

Solutia alternativa a acestei probleme o reprezinta magazinele online de piese auto.

Magazinul online ne ofera transparenta preturilor pentru toate componentele comercializate pe categorii de producatori, oferind posibilitatea de a compara si a alege pretul corect in deplina cunostiinta de cauza.

Comanda online reprezinta o solutie rapida, la indemana, imediat accesibila din confortul casei sau biroului dvs, nefiind conditionati de un anumit program de lucru. Avantajul principal este gama variata de produse, pretul redus de achizitie si consultanta profesionista, iar timpul parcurs de la plasarea la livrarea comenzii este de multe ori egal cu cel parcurs pentru operarea si livarea comenzilor la magazinele clasice.

Daca tot facem parte din generatia vitezei si inovatiei de ce sa nu o folosim?

Sa ne adaptam la ceea ce este nou, la ceea ce ne poate face viata mai usoara.

Spor la cumparaturi online si drum bun!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1436 :: 17.78MB