No SSO cookie

Noul Toyota Verso S, detalii complete

voteaza
(0/ 0)
Noul Toyota Verso S, detalii complete
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a lansat un inlocuitor pentru vechiul Yaris Verso. Noul model Verso S se bazeaza pe platforma actualului Yaris si reprezinta dorinta celor de la Toyota de a se impune in segmentul B.

 
 
Noul Toyota Verso S este dotat cu un propulsor dublu VVTI de 1.33 litri, acesta este capabil sa dezvolte o putere de 98 CP si cuplu de 126 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 14.7 secunde, iar viteza maxima este de 160 km/h. Consumul declarat este de 4.5 litri/100, iar emisiile de 127 g CO2/km.

Toyota Verso S are un spatiu de depozitare de 336 litri, dar poate fi marit la 1.388 de litri prin rabatarea locurilor din spate. Noul Verso are ampatamentul de 2.55 m, astfel ca spatiul interior este optimizat. Toyota a declarat ca noul model continua traditia fiabilitatii si calitatii modelelor Toyota.

Noul model este dotat in premiera pentru segmentul MPV-urilor compacte cu un monitor touchscreen. Acesta are o diagonala de 6.1 inch si este folosit pentru a controla sistemul de navigatie si playerul mp3. Printre dotari amintim: ABS, EBD, Brake Assist, control al tractiunii si VSC (Vehicle Stability Control).

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Detalii complete ar fi fost daca ai fi specificat si combustibil foloseste :))

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3470 :: 17.79MB