No SSO cookie
Kia Sorento 2013 - Detalii oficiale si imagini
Noutati-auto

Va invitam sa aflati cele mai noi detalii oferite de cei de la Kia cu privire la noul Sorento. In plus, avem pentru voi si o galerie de calitate.

Imagini (5) Data: 17 August 2012 Comentarii (0)

Detalii oficiale si imagini cu Hyundai Genesis 2013
Noutati-auto

Va invitam sa aflati cateva detalii noi despre Hyundai Genesis 2013. In plus, avem pentru voi pregatita o galerie ampla si de calitate.

Imagini (9) Data: 16 August 2012 Comentarii (1)

Toyota Auris 2013 - Imagini si detalii noi
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre viitorul Toyota Auris. Avem pentru voi imagini noi, dar si diverse informatii. Daca sunteti interesati, atunci sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (10) Data: 26 July 2012 Comentarii (0)

Noi detalii oficiale despre micul crossover Fiat 500X
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre acest crossover produs de cei de la Fiat. Acesta se numeste 500X si ar urma sa fie vazut pe strazi de la inceputul anului viitor. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 5 July 2012 Comentarii (1)

Primele detalii oficiale si imagini cu superbul McLaren MP4-12C Spider
Noutati-auto

Iata ca avem pentru voi primele detalii si imagini cu acest superb model. Un model cu o adevarata prestanta. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (19) Data: 4 July 2012 Comentarii (0)

Detalii oficiale despre noul Seat Toledo
Noutati-auto

Cei de la Seat ne ofera primele detalii oficiale ale noului lor model Toledo. Daca doriti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (16) Data: 26 June 2012 Comentarii (0)

Detalii oficiale despre Volvo S60 Polestar
Noutati-auto

Cei de la Volvo ne-au prezentat detaliile oficiale ale modelului S60 Polestar. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre acest model, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 17 June 2012 Comentarii (0)

Detalii oficiale despre Hyundai Elantra GT 2013
Noutati-auto

Cei de la Hyundai ne-au oferit detaliile oficiale ale noului Elantra GT. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre acest model, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (23) Data: 13 June 2012 Comentarii (0)

Detalii oficiale despre McLaren MP4-12C 2013
Noutati-auto

Producatorul britanic a venit intr-un final cu detaliile oficiale ale noului McLaren MP4-12C. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (10) Data: 8 June 2012 Comentarii (0)

Detalii noi despre Mercedes A-Class
Noutati-auto

Va invitam sa aflati detalii noi despre viitorul produs de succes, marca Mercedes. Noua generatie A-Class vine cu multe lucruri noi si va invitam sa cititi mai departe pentru a afla despre ce vorbim.

Imagini (34) Data: 1 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1554 :: 15.26MB