No SSO cookie

Noi detalii despre SUV-ul Jaguar

voteaza
(0/ 0)
Noi detalii despre SUV-ul Jaguar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daca va temeati ca un SUV in gama Jaguar va ruina imaginea marcii, puteti sa stati linistiti. Potrivit unor informatii neoficiale deocamdata, modelul se va ridica la inaltimea asteptarilor, fiind suficient de usor si de agil. 

 
 

Programat pentru lansare undeva in cursul anului 2015, crossoverul va beneficia de o caroserie din aluminiu ce va cantari cu 200-300 de kilograme mai putin decat una traditionala, din otel.

Mai mult, modelul va avea si un sasiu din aluminiu, fiind deci usor de tras concluzia ca ar putea deveni unul dintre ( daca nu cel mai) cele mai usoare crossovere de pe piata.

Sub capota vor fi amplasate o serie de motoare cu inalta eficienta. In tabara diesel este posibil sa fie oferite un 2,2 litri cu patru cilindri (190 CP) si un 3 litri V6 in doua variante de putere, cu 240 CP si cu 275 CP.

Pentru amatorii de benzina, ne putem astepta la noul 3,7 litri V6 sau la un “patru cilindri” de 2 litri supraalimentat prin turbina cu 275 CP, preluat de la Range Rover Evoque.

Indiferent de motorizarea aleasa, viitorul SUV Jaguar va avea transmisie automata cu opt rapoarte si tractiune integrala permanenta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1757 :: 22.11MB