No SSO cookie

Noi detalii cu privire la modelul Audi RS4

voteaza
(0/ 0)
Noi detalii cu privire la modelul Audi RS4
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Audi RS4 Avant a fost spionat in timpul testelor de la Nurburgring. Acesta a fost dat de gol de jantele mari si designul mai agresiv. Noul Audi RS4 Avant va primi aceasi parte mecanica ca si modelul RS5 Coupe.

 
 
Noul RS4 Avant va fi dotat cu un V8 de 4.2 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 444 CP si cuplu de 430 Nm. Transmisia foloista va fi cea automata S-Tronic cu sapte rapoarte. Noul model va avea ca si rival direct noul C63 AMG break, modelul M3 neavand o versiune break.

Surse din interiorul companiei indica faptul ca noul RS4 va fi disponibil doar in versiune Avant, sedanul de performanta urmand sa fie noul S6 de 440 CP, iar coupe-ul sportiv sa ramana doar actualul RS5. Noul Audi S6 va fi disponibil atat ca si sedan, cat si ca si break si va fi lansat anul viitor in primavara, iar modelul RS4 in vara lui 2012.

Audi planuieste de asemenea si un model S7 si S8. Acestea ar putea fi prezentate in luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt pentru a contracara noul BMW M5.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1656 :: 17.78MB