No SSO cookie

Gura targului: parteneriatul Aston Martin - Maybach, noi detalii

voteaza
(0/ 0)
Gura targului: parteneriatul Aston Martin - Maybach, noi detalii
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Informatii neoficiale ce dateaza de pe vremea cand criza inca nu se instalase in industria auto spun ca Aston Martin si Maybach vor face un schimb de platforme de constructie. Nu mai departe de sfarsitul anului 2010, acordul ar fi si fost semnat, considera Car & Driver.

 
 
 

Potrivit revistei americane, in cadrul acordului Aston Martin va construi noul Maybach la uzina sa din Gaydon, Marea Britanie. Mai mult, C&D spune ca noua limuzina germana va folosi platforma viitoarei generatii Mercedes-Benz S-Klasse si ca va putea fi vazuta in forma de concept la Frankfurt Auto Show, in toamna acestui an.

 

La schimb, Daimler ii va da lui Aston Martin platforma M/GL, precum si motorul V8 de 4,7 litri twin-turbo, ce livreaza 435 CP si 700 Nm. Mai mult, britanicii vor primi - repetam, sunt informatii neoficiale, dar nu iese fum fara foc - si un motor diesel neprecizat inca, tehnologie hibrid si platforma lui S-Klasse pentru sedanul Aston Martin Lagonda.

 

 

Mai multe se vor afla desigur in septembrie, la Frankfurt Auto Show, unde masini.ro va fi  ca de obicei prezent pentru a va aduce rapid cele mai noi informatii din lumea auto.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1740 :: 22.11MB