No SSO cookie

Iata primele detalii cu privire la noul Subaru Forester!

voteaza
(0/ 0)
Iata primele detalii cu privire la noul Subaru Forester!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Subaru a lansat primele informatii cu privire la noul Subaru Forester, acesta va fi primul model care va primi noul propulsor boxer de 2.5 litri.

 
 
Subaru nu a oferit momentan nici o imagine cu noul Forester facelift, dar a oferit informatii cu privire la imbunatirile aduse noului model si noul propulsor boxer de 2.5 litri.

Din punct de vedere estetic, noul Forester a primit o grila frontala redesenata, mici modificari la blocurile optice, o noua consola centrala si cadrane noi. Cea mai importanta imbunatatire ramane propulsorul natural aspirat cu patru cilindri. Acesta a fost marit de la 2.457 la  2.498 cc si este dotat cu distributie pe lant.

Puterea dezvoltata este de 170 CP, iar cuplul de 230 Nm. Subaru a declarat ca noul consum urban este de 11 litri/100, iar cel extra-urban de 8.7 litri/100 km. Noul Subaru Forester va fi disponibil cu transmisie manuala si automata.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2091 :: 22.11MB