No SSO cookie
SsangYong intentioneaza vânzari de peste 100 de masini în România
Noutati-auto

Interauto, companie din grupul AutoItalia şi unic importator al mărcii SsangYong în România, se aşteaptă să comercializeze între 100 şi 150 de autoturisme în acest an, a declarat, miercuri, site-ului www.masini.ro Herbert Stein, directorul general al Auto Italia, la deschiderea oficială a showroom-ului dedicat mărcii coreene.

Imagini (0) Data: 27 February 2003 Comentarii (0)

Vanurile Opel s-au vindut in peste un milion de exemplare
Noutati-auto

Opel a vindut peste un milion de autoturisme din clasa van, in ultimii trei ani, ceea ce reprezinta un real succes al companiei pe acest segment special, informeaza un comunicat al companiei, remis, luni, site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 20 January 2003 Comentarii (0)

General Motors creeaza nelinisti posesorilor de autovehicule Daewoo din Ungaria
Noutati-auto

General Motors va continua sa asigure service-ul autoturismelor Daewoo din Ungaria la preturi permisive, fara a creste costul serviciilor, asa cum s-a aratat recent intr-un raport al presei maghiare, potrivit departamentului de relatii publice al GM Daewoo al Europei Centrale si de Est, citat de just-auto.com.

Imagini (0) Data: 17 December 2002 Comentarii (0)

In top
Prezentari

Potrivit unei anchete anuale a forului francez CNPA, cele mai apreciate marci de autoturisme, prin prisma distributiei, sint BMW, Toyota si Hyundai, se arata intr-un studiu publicat de autoactu.com.

Imagini (0) Data: 4 December 2002 Comentarii (0)

Extindere
Prezentari

AutoItalia, unic importator Fiat si Alfa Romeo, anunta semnarea acordului de distribuitor unic pe piata romaneasca al autoturismelor marca Maserati. Romania devine astfel a 42-a tara in care celebra marca italiana este reprezentata.

Imagini (0) Data: 27 November 2002 Comentarii (0)

Masinile se vind bine in Romania
Noutati-auto

Vinzarile de masini noi au atins, dupa primele trei semestre ale acestui an, cifra de 80.990 de autovehicule, cu 23% mai mult fata de perioada similara a anului trecut, sustinute de majorarea cererii de autoturisme de productie autohtona si de o marire a importurilor, reiese din datele de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule din Romania (APIA).

Imagini (0) Data: 18 October 2002 Comentarii (0)

Hyundai Day
Noutati-auto

Data de 10 octombrie, a marcat un triplu eveniment pentru compania Hyundai Auto Romania, importatorul autorizat al masinilor Hyundai pe piata autohtona, care a deschis pentru public un centru auto integrat, cu show-room, si a lansat doua noi modele de autoturisme, Terracan, un off-road 4X4, si sportivul Hyundai Coupe, in cadrul unui eveniment numit "Hyundai Day".

Imagini (0) Data: 11 October 2002 Comentarii (0)

Banca Tiriac a modificat conditiile de acordare a creditelor auto
Noutati-auto

Banca Tiriac ofera clientilor noi conditii pentru achizitionarea in rate a unui autoturism. Creditul oferit de Banca Tiriac se ofera atit in lei, cit si in valuta, pe o perioada de maxim 48 de luni, cu perioada minima de creditare de 12 luni.

Imagini (0) Data: 3 October 2002 Comentarii (0)

Masinile Volkswagen s-au vindut cel mai bine in iulie
Noutati-auto

Renault a pierdut primul loc in topul vinzarilor lunare, masinile Volkswagen fiind prima alegere a romanilor in luna august. Astfel, importatorul oficial Volkswagen a anuntat ca a vindut 593 de autoturisme, in timp ce Renault a vindut cu doua masini mai putin, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme.

Imagini (0) Data: 17 September 2002 Comentarii (0)

Dacia reduce preturile in luna august
Noutati-auto

Autoturismele din gama SupeRNova produse de uzinele Dacia vor putea fi achizitionate, pe parcursul lunii august, la preturile versiunii imediat inferioare din punct de vedere al dotarilor. De asemenea, Dacia ofera reduceri la autoturismele cumparate prin credit.

Imagini (0) Data: 7 August 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2109 :: 15.95MB