No SSO cookie
TENDINTE: Leoni va produce în România componente auto pentru Mercedes si BMW
Noutati-auto

Leoni AG, importanta companie specializată în instalaţii electrice pentru autoturisme, va începe în următoarele luni producţia în Romania, transmite Deutsche Welle.

Imagini (0) Data: 10 May 2004 Comentarii (0)

Magyar Suzuki va lansa un nou model pe piata europeana
Noutati-auto

Magyar Suzuki a anunţat că va lansa în producţie un nou model de autoturism, ca urmare a unei noi investiţii de 60 miliarde forinţi în uzina de la Esztergom a firmei japoneze, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 26 April 2004 Comentarii (0)

BCR Leasing a încheiat contracte de leasing auto în valoare de 13,3 milioane de euro în primul trimestru
Noutati-auto

BCR Leasing a incheiat, în primul trimestru al acestui an, contracte în valoare de circa 14 milioane euro, nivel dublu faţă de intervalul similar al anului trecut, 95% (13,3 milioane euro) din finanţări fiind destinate achiziţiei de autoturisme şi autoutilitare.

Imagini (0) Data: 21 April 2004 Comentarii (0)

Vânzarile de masini au crescut pentru a doua luna consecutiv în vestul Europei
Noutati-auto

Vânzările de autoturisme în Europa de Vest au crescut în martie pentru a doua lună consecutiv, Italia fiind singura ţară în care s-a inregistrat o scădere, a anuntat Asociaţia Producătorilor Auto din Europa - ACEA, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 19 April 2004 Comentarii (0)

Renault România tinteste o pozitie superioarã pe piata vehiculelor utilitare
Noutati-auto

Renault România ţinteşte o poziţie superioarã pe piaţa autohtonã a vehiculelor utilitare, unde în prezent se situeazã doar pe locul patru, deşi compania este de patru ani liderul pieţei auto de import (autoturisme plus vehicule comerciale), informează Rompres.

Imagini (0) Data: 14 April 2004 Comentarii (0)

Piata leasingului auto a crescut cu 55% în ianuarie
Noutati-auto

Autoturismele achiziţionate în leasing pe piaţa autohtonă au totalizat, în luna ianuarie, 1.690 de unităţi, în creştere cu aproape 55% comparativ cu perioada similară a anului trecut, reiese din datele Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

Imagini (0) Data: 5 March 2004 Comentarii (0)

O parte din masinile second-hand din import s-au scumpit
Noutati-auto

Noul Cod Fiscal, intrat in vigoare la începutul acestui an, a majorat accizele la importurile de maşini second-hand, o dată cu introducerea noului plafon de 27%, aplicabil maşinilor cu motoare diesel de peste 3,1 litri sau celor pe benzină cu motor peste 2,5 litri. Acest plafon are în vedere mai multe tipuri de autoturisme, precum modelele de lux, cele sport sau o parte din modelele SUV, care de obicei sunt mai scumpe decât celelalte.

Imagini (0) Data: 24 February 2004 Comentarii (0)

Primul Smart cu patru usi va fi lansat în aprilie
Noutati-auto

Marca auto Smart, filială a grupului DaimlerChrysler, cunoscută în special datorită miniautoturismelor sale, va lansa în aprilie modelul ForFour, primul model cu patru uşi, al cărui preţ va porni de la 12.990 euro.

Imagini (0) Data: 10 February 2004 Comentarii (0)

Romanii vor automobile de ultimul tip, accesorizate, dar la preturi reduse
Noutati-auto

Circa două treimi dintre românii care achiziţionează un autoturism nou de provenienţă străină au venituri lunare de peste 500 de euro, iar circa o treime câştigă peste 1.000 de euro, reiese din datele importatorilor auto Romcar, Hyundai Romania şi GM Motor Company prelucrate de Agenţia Mediafax.

Imagini (0) Data: 30 January 2004 Comentarii (1)

EXCLUSIVITATE: Dacia are în plan vânzari cu peste 32% mai mari în 2004
Noutati-auto

Potrivit vicepreşedintelui Automobile Dacia, Constantin Stroe, uzina de la Piteşti are în buget, pentru acest an, producţia a 90.000 de autoturisme, cu peste 32% mai mult faţă de 2003, când vânzările companiei au fost de 68.801 unităţi.

Imagini (0) Data: 8 January 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0870 :: 15.95MB