No SSO cookie

Banca Tiriac a modificat conditiile de acordare a creditelor auto

voteaza
(0/ 0)
Banca Tiriac a modificat conditiile de acordare a creditelor auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Banca Tiriac ofera clientilor noi conditii pentru achizitionarea in rate a unui autoturism. Creditul oferit de Banca Tiriac se ofera atit in lei, cit si in valuta, pe o perioada de maxim 48 de luni, cu perioada minima de creditare de 12 luni.

 
 
Creditul acordat de Banca Tiriac este de maxim 15.000 de dolari sau echivalentul in euro/lei, iar contributia proprie a solicitantului trebuie sa fie de minim 20% din pretul autoturismului, informeaza banca intr-un comunicat. Asigurarea CASCO ete platita de banca pe toata perioada de creditare si este inclusa in valoarea creditului.
Dobinda se calculeaza flat si este fixa pe toata perioada de creditare. Clientii bancii care primesc salariul in Cont Central deschis la Banca Tiriac vor beneficia de o reducere a ratei dobinzii, informeaza comunicatul.
Noile dobinzi practicate de banca pentru acest tip de credit sint: pentru lei: 24% - salariul transferat la banca, 26% - salariul netransferat; pentru dolari: 6,5% - salariul transferat la banca, 7,5% - salariul netransferat; pentru euro: 7% - salariul transferat la banca, 8% - salariul netransferat. Rata lunara de plata este constanta pe toata perioada de creditare.
Banca Tiriac a modificat si conditiile aferente cerintelor de venit. Imprumutatul are doua optiuni: in cazul in care venitul sau personal nu este suficient, se poate lua in considerare venitul familiei prin acceptarea a maximum trei imprumutati solidari, membri ai familiei imprumutatului, care locuiesc la aceeasi adresa; in cazul in care venitul este suficient pentru obtinerea creditului, creditul va fi garantat de unul sau doi giranti, in functie de venitul acestora.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1943 :: 15.04MB