No SSO cookie

Hyundai Day

voteaza
(0/ 0)
Hyundai Day
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Data de 10 octombrie, a marcat un triplu eveniment pentru compania Hyundai Auto Romania, importatorul autorizat al masinilor Hyundai pe piata autohtona, care a deschis pentru public un centru auto integrat, cu show-room, si a lansat doua noi modele de autoturisme, Terracan, un off-road 4X4, si sportivul Hyundai Coupe, in cadrul unui eveniment numit "Hyundai Day".

 
 
Noul sediu este o investitie in valoare de 3 milioane de dolari, cu o suprafata 3.000 mp, construiti pe o platforma de 11.000 mp, care include un show-room, birouri, sali de cursuri, magazie de piese, atelier mecanic, atelier tinichigerie, atelier vopsitorie, diagnoza si statie ITP autorizata de RAR.
Showroom-ul are un spatiu de expunere de peste 300 mp, birourile se intind pe 600 mp, iar magazia de piese are 300 mp, si este plasat pe Bd. Expozitiei.
[poza1s]Despre Terracan, in traducere insemnind "Regele pamintului", se poate spune ca personalitatea sa, subliniata si de nume, este accentuata de design, gradul de echipare si performante. Terracan este prezentat in doua variante, una echipata cu un propulsor de 2,9 litri CRD 4WD, turbodiesel intercooler common rail, cu tractiune integrala permanenta, care dezvolta 150 de cai putere, si o a doua varianta, cu motor de 3,5 litri, de 195 de cai putere. Cele doua variante dispun de acelasi grad de accesorizare, care include ABS, Airbag-uri sofer si pasager, radiocasetofon CD, inchidere centralizata, servodirectie, climatizare automata si altele, si sint disponibile la un pret comun de 25.000 de euro.
[poza2d]Pentru clientii pasionati de un stilul mai dinamic, Hyundai a introdus pe piata romaneasca noul Coupe, care ofera exaltarea unei masini pur sportive sau imaginea “stylish” a unui coupe. Hyundai Coupe are dimensiuni mai mari decit variantele precedente, un ecartament mai lat si un ampatament mai lung, ce confera o tinuta de drum si o manevrabilitate mai bune.
Modelul este disponibil in Romania cu un motor de 2,7 litri V6 de 163 CP, existind insa si posibilitatea de a opta pentru o varianta mai putin "nervoasa", de 2 litri.
Ambele variante pot insa satisface apetitul pentru senzatii tari al celor mai pretentiosi clienti datorita echiparii cu o transmisie manuala cu 6 viteze, complet noua, sau prin a celei cu 5 trepte imbunatatita.
[poza3s]Cu toate ca acest model nu va disponibil pe piata romaneasca decit incepind de anul viitor, doritorii vor avea ocazia sa vada de acum, in noul show-room, modelul Getz, un automobil de clasa mica, special gindit pentru piata europeana. In linia produselor Hyundai, Getz-ul se regaseste intre gamele Atos si Accent. Ambele versiuni de 3 si 5 usi au lungimea de 3810 mm, 1665 mm latime si 1490 mm inaltime. Ampatamentul este identic in ambele cazuri, 2455 mm. Aceste dimensiuni il recomanda ca pe un automobil practic cu un design pe gustul clientelei europene.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1284 :: 17.76MB