No SSO cookie

Extindere

voteaza
(0/ 0)
Extindere
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

AutoItalia, unic importator Fiat si Alfa Romeo, anunta semnarea acordului de distribuitor unic pe piata romaneasca al autoturismelor marca Maserati. Romania devine astfel a 42-a tara in care celebra marca italiana este reprezentata.

 
 
[poza1s] Maserati face parte din grupul Ferrari, divizie a Fiat SpA, si este una din marcile de excelenta ale industriei auto mondiale, un exemplu de prestigiu, eleganta si lux. Masinile Maserati contin in ADN-ul lor atit spiritul sportiv, cit si distinctul si exclusivul stil italian.
Aura de exclusivitate a marcii Maserati isi trage seva din traditia succeselor obtinute pe principalele piste automobilistice mondiale, din melanjul expertizei si stiintei obtinerii celor 4.9 secunde pina la 100 km/h, sofisticarii si tehnologiilor de avangarda.
[poza2d] Deocamdata, nu au fost inca anuntate modelele care vor veni pe piata romaneasca, insa cu siguranta acestea vor face parte din noua generatie Maserati. Despre preturi, aceeasi situatie, insa stim ca, spre exemplu, un model Maserati Spyder 4,2 Cabrio costa circa 100.000 de euro, in timp ce un Quattroporte model 1998 de 2,8 litri, V6, twin turbo, de 286 CP costa aproximativ 50.000 de euro.
Faptul ca Maserati vine in Romania confirma potentialul pe care il are piata noastra, unde numai in acest an, s-au vandut circa 56 de masini, fiecare cu un pret total de peste 100.000 de euro.
[poza3s] La nivel mondial, vinzarile Maserati au atins in primele 8 luni ale anului in curs nivelul de 2.111 unitati livrate. In ceea ce priveste ariile comerciale, SUA au devenit prima piata cu 457 unitati, in timp ce Germania isi confirma pozitia de lider european cu 378 unitati. In clasament, urmeaza Marea Britanie (307) si Italia (258) inaintea Elvetiei (156), Frantei (121) si Japoniei (111).
Showroomul din Calea Dorobanti nr. 135, dedicat exclusiv marcii Maserati, va fi deschis in luna Decembrie, lansarea oficiala urmind sa aiba loc in prima parte a anului viitor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2584 :: 22.15MB