No SSO cookie

General Motors creeaza nelinisti posesorilor de autovehicule Daewoo din Ungaria

voteaza
(0/ 0)
General Motors creeaza nelinisti posesorilor de autovehicule Daewoo din Ungaria
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors va continua sa asigure service-ul autoturismelor Daewoo din Ungaria la preturi permisive, fara a creste costul serviciilor, asa cum s-a aratat recent intr-un raport al presei maghiare, potrivit departamentului de relatii publice al GM Daewoo al Europei Centrale si de Est, citat de just-auto.com.

 
 
[poza1s] Dezmintirea data de Daewoo CEEU a survenit in urma protestelor a circa 30 de distribuitori locali, ca urmare a unor afirmatii parute in presa locala conform carora GM a anuntat ca numai o parte din din cei 51 de concesionari reprezentanti ai retelei Daewoo Motor Hungary Rt. vor fi selectati pentru a-si putea continua activitatea.
Protestele au avut drept cauza infiintarea, in urma cu o luna, a companiei GM Daewoo Central and Eastern Europe Autóforgalmazó Kft, care a integrat numai 17 dealeri care au dreptul de a continua activitatea de comert cu autoturisme si piese de schimb, precum si de a oferii servicii de reparatii in Ungaria. Mai mult, prin statutul ei, noua companie, infiintata pentru a prelua controlul activitatilor Daewoo in regiune, nu este obligata sa colaboreze si nu are obligatii fata de alti concesionari, precum vechea intelegere o prevedea.
[poza2d] Acest aspect a dat curs mai multor animozitati ale dealerilor Daewoo din Ungaria, care au aratat ca sint pasibili de a-si falimenta investitiile efectuate, in valoare de mai multe milioane de forinti. Nelinistiti de situatie, dealerii au publicat in cel mai popular ziar national ca se asteapta ca preturile din domeniu sa devina prohibitive. Exemplul aratat a fost unul dintre dealerii Daewoo din Budapesta, prima victima a schimbarilor aduse de Daewoo, care si-a incetat activitatea de vinzari de automobile, rezumindu-se numai la service.
Reprezentantii Daewoo au declarat ca GM nu are intentia de a retrage franciza reprezentantilor Daewoo care nu au fost afiliati noii companii formate, si ca acestia isi conserva dreptul de a oferii 3 ani garantie pentru masinile livrate.
Momentan, in Ungaria circula circa 55.000 de autovehicule marca Daewoo.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1916 :: 19.25MB