No SSO cookie

Vanurile Opel s-au vindut in peste un milion de exemplare

voteaza
(0/ 0)
Vanurile Opel s-au vindut in peste un milion de exemplare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a vindut peste un milion de autoturisme din clasa van, in ultimii trei ani, ceea ce reprezinta un real succes al companiei pe acest segment special, informeaza un comunicat al companiei, remis, luni, site-ului www.masini.ro.

 
 
Noile concepte de autovehicule, caracterizate prin interioare flexibile, in care spatiul interior este cel mai important lucru, au devenit din ce in ce mai populare.
[poza1s]Incepind cu anul 1999, mai mult de un milion de clienti din Europa au optat pentru un van Opel - peste 200.000 pentru mini-vanul Agila si peste 820.000 pentru monovolumul de 7 locuri Zafira.
In Romania, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule, vinzarile in aceasta clasa au insumat 203 unitati, dintr-un total de aproape 1.800 de vehicule vindute la nivel national. De altfel, livrarile Opel s-au dublat in 2002, fata de anul anterior, principalele modele vindute fiind Astra, cu 863 de unitati, Vectra - 411 unitati, Corsa - 283 unitati si Zafira - 147 unitati.
[poza2d]Pe o piata in crestere, oferta Opel pe acest segment este una dintre cele mai extinse. Microvan-ul Agila este un autoturism de 3,5 metri lungime, echipat cu un motor de 1,2 litri si 75 CP alaturi de un propulsor in trei cilindri de un litru si 58 CP.
Monovolumul Zafira dispune de sapte locuri si este dotat cu un sistem unic de locuri Flex7, optimizat recent, care permite o multipla optimizare a spatiului interior, fara a fi nevoie ca scaunele sa fie extrase din masina, ele putind fi rabatate si ascunse in podea.
[poza3s]Modelul Combo Tour, intrat pe piata in septembrie 2002, este un concurent direct al claselor Renault Kangoo sau Fiat Doblo.
Masina dispune de portiere glisante pentru al doilea rind de scaune si de un spatiu interior suficient pentru 5 persoane.
In primavara acestui an, Opel va introduce un nou model in clasa compacta, mini-monovolumul Meriva, dotat cu un concept inovativ FlexSpace, care poate transforma vehiculul dintr-unul cu cinci locuri, intr-o spatioasa masina cu patru locuri, fara a fi nevoie de scoaterea scaunelor.
[poza4d]"Ne asteptam ca piata europeana de van-uri, in segmentul din care face parte si Meriva, sa creasca la peste 500.000 de unitati pe an pina in 2005, din care cea mai importanta parte o va constitui chiar Meriva", a declarat Carl-Peter Forster, Chairman si Director General al Adam Opel AG, cu ocazia premierei mondiale a gamei Meriva de la Salonul auto de la Paris, in toamna anului trecut.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2152 :: 22.16MB