No SSO cookie

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012

voteaza
(5/ 1)
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cea de-a X-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii se anunta una spectaculoasa atat datorita noutatilor din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto cat si programului special pregatit de organizatori pentru publicul vizitator.

 
 

In cele 2 weekenduri ale evenimentului, echipa IACARII ACROBATI va executa in cadrul SAB & Accesorii 2012 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW.

Echipa Iacarii Acrobati – cunoscuti in lume cu numele de AEROBATIC YAKKERS zboara anual peste 30 de demonstratii in Romania, Europa si Orientul Mijlociu. Placerea zborului si devotamentul fata de avioanele lor pe care atit echipa cit si cei care o sustin direct sau ca parteneri este oglindita in modul in care acestia zboara.

Zborul demonstrativ al IACARILOR ACROBATI se desfasoara intre 100 si 800 metri fata de sol pe o raza de un km, cu viteze intre 0 si 450 km/h, iar pilotii rezista in aceste evolutii la suprasarcini intre +5 si – 3G pentru zborul in formatie, iar pentru acrobatiile individuale intre +7 si -5G.

Prezenta Iacarilor Acrobati la eveniment a fost posibila cu sprijinul STEFANCLAYT, unic importator scule DRAPER in Romania: Laser Tools, Knipex & Elora Tools, Haynes Manuals. Compania STEFANCLAYT va fi de asemenea prezenta la eveniment intr-un spatiu exterior de 200 de mp si va expune inclusiv un avion YAK 52TW.

Va reamintim ca marcile auto care si-au confirmat deja prezenta la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citröen, Opel, Chevrolet, Honda, Kia & Hyundai hibride.

Skoda si Seat si-au confirmat prezenta la eveniment prin dealerii Avia Motors si Alto Syncro.

Apollon Moto, unic importator si distribuitor de scutere si motociclete marca SYM si PGO vine si anul acesta la SAB & Accesorii cu scutere, ATV-uri si celebrele Buggy.

Lista companiilor participante anul acesta este una lunga, de aceea va vom tine la curent cu noutatile pe parcursul zilelor ce vor urma.

In curand vom dezvalui noile surprize ale SAB & Accesorii asa ca fiti cu ochii pe noi!

Printre partenerii care ne-au ajutat in promovarea Salonului Auto Bucuresti si Accesorii dorim sa multumim in mod special Kiss Fm, Magic Fm si Rock Fm website-urilor Masini.ro, Auto.ro, Autovit.ro,  0-100.ro, 24auto.ro, targului Autovit si revistelor AutoExpert, Cargo Bus & Magazine, Auto Puls si Total Transport.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de mamulos53

sab 2012 | Salon Auto Bucuresti

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2177 :: 15.21MB