No SSO cookie
Citroen C-Elysee facelift
Noutati-auto

Designul sau evolueaza cu o schimbare de stil, constand in adoptarea stopurilor 3D, roti de 16” cu jante si capace actualizate plus doua noi culori. Recunoscut pentru spatiul si confortul  interior, noul model este dotat cu tehnologii care faciliteaza experienta de condus datorita sistemelor Citroen Connect Radio si Citroen Connect Nav, bazate pe tableta tactila de 7’’, urmand a fi comercializat in prima jumatate a anului 2017.

Imagini (8) Data: 21 November 2016 Comentarii (0)

Honda Civic Type R stabileste timpii de referinta pe cinci dintre cele mai importante circuite europene
Noutati-auto

In completarea recordului obtinut pe cel mai dificil circuit din lume (Nurburgring) in luna mai a anului 2014, noul Civic Type R a plecat intr-un adevarat tur de forta pe circuitele Silverstone, Spa-Francorchamps, Monza, Estoril si Hungaroring in incercarea de a demonstra ca filozofia „A race car for the road“ este un deziderat cat se poate de real. Honda Civic Type R stabileste timpii de referinta pe cinci dintre cele mai importante circuite europene

Imagini (21) Data: 15 June 2016 Comentarii (0)

ANALIZĂ: Mercedes-Benz Clasa E 2016 W213
Noutati-auto

A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200. · A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.

Imagini (0) Data: 9 March 2016 Comentarii (0)

GENEVA 2016: Standul Suzuki
Noutati-auto

Noul Suzuki Baleno este pregătit pentru lansarea pe piața europeană, în timp ce tehnologiile noi sunt prezentate: platformă de nouă generație, motorul BOOSTERJET și sistemul hibrid de tip “mild” SHVS. Noul Suzuki Baleno este pregătit pentru lansarea pe piața europeană, în timp ce tehnologiile noi sunt prezentate: platformă de nouă generație, motorul BOOSTERJET și sistemul hibrid de tip “mild” SHVS.

Imagini (0) Data: 6 March 2016 Comentarii (0)

Mazda RX-VISION, cea mai frumoasă maşină concept
Noutati-auto

Noul concept sport Mazda a câştigat premiul cel mare la Festival Automobile International dedicat maşinilor concept. RX-VISION este expus până la 31 ianuarie la Paris la prezentarea de la Hôtel National des Invalides · Noul concept sport Mazda a câştigat premiul cel mare la Festival Automobile International dedicat maşinilor concept. RX-VISION este expus până la 31 ianuarie la Paris la prezentarea de la Hôtel National des Invalides

Imagini (0) Data: 28 January 2016 Comentarii (0)

Noua generație i20 WRC la Raliul Monte-Carlo
Noutati-auto

Hyundai Motorsport va debuta în cel de-al treilea sezon al Campionatulului Mondial de Raliuri FIA (WRC) cu trei autovehicule înscrise în Raliul Monte-Carlo · Hyundai Motorsport va debuta în cel de-al treilea sezon al Campionatulului Mondial de Raliuri FIA (WRC) cu trei autovehicule înscrise în Raliul Monte-Carlo

Imagini (0) Data: 21 January 2016 Comentarii (0)

Honda CR-V, cel mai bine vândut SUV la nivel mondial
Noutati-auto

Noul CR-V se află pe prima poziție în topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511.519 unități livrate de la începutul anului.

Imagini (0) Data: 18 December 2015 Comentarii (0)

BMW i3 și i8, disponibile în România
Noutati-auto

România devine a 50-a piaţă BMW i la nivel mondial, iar de acum primele comenzi pentru modelele BMW i3 şi BMW i8 pot fi efectuate   Cu începere din 16 noiembrie 2015, România devine a 50-a piaţă BMW i la nivel mondial şi astfel poate primi comenzi oficiale pentru modelul electric BMW i3 şi modelul plug-in hybrid sportiv BMW i8. Demersul marchează startul unui pachet extins de programe şi servicii, BMW 360, care să susţină dezvoltarea pie ței de automobile electrice în România. Reţeaua de dealeri autorizaţi include două centre, în Bucureşti (prin Automobile Bavaria Băneasa) şi Iaşi (prin APAN Motors).

Imagini (27) Data: 16 November 2015 Comentarii (0)

OFICIAL: MINI Cabriolet 2016 (F57)
Noutati-auto

MINI Cabriolet 2016 care s-a lansat de curând este un model care îşi păstrează o imagine sportivă, iar în spiritul mărcii, păstrează proporţiile caracteristice cu suprafeţe puternic sculptate şi o siluetă alungită dinamic, oferind o interpretare actualizată a elementelor clasice de design ale mărcii: faruri rotunde şi stopuri cu contururi cromate, grilă hexagonală a radiatorului sau montanţii de culoare negară. Noul model vine cu o selecţie vastă de culori pentru caroserie, inclusiv nuanţa Caribbean Aqua metalizat, prezentată în premieră cu acest model.

Imagini (23) Data: 26 October 2015 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Audi S4
Noutati-auto

Modelele de top din gama A4 au fost dezvăluite cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment deschis publicului până pe 27 septembrie inclusiv.

Imagini (15) Data: 25 September 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2199 :: 19.09MB