No SSO cookie
Imagini oficiale cu Mercedes G63 AMG
Noutati-auto

Cei de la Mercedes ne-au facut viata mai fericita cu o serie de imagini oficiale ale SUV-ului lor de top, G63 AMG. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest model interesant, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (21) Data: 1 June 2012 Comentarii (0)

DUNLOP MX11F vine în sprijinul performanţei pentru toţi motocicliştii din cursele MX
MotoGP

Atât pentru amatori cât şi pentru motocicliştii off-road profesionişti, noua anvelopă de nisip Geomax MX11F (pentru roata faţă) este cea mai bună veste după mult timp. Dezvoltată împreună cu echipa Honda World Motocross, anvelopa MX11F livrează o aderenţă de top, precum şi niveluri superioare ale frânării, stabilităţii, durabilităţii şi manevrabilităţii

Imagini (0) Data: 19 April 2012 Comentarii (0)

Primele imagini oficiale cu Mercedes G63 AMG
Noutati-auto

Cei de la Mercedes au scos la lumina primele imagini oficiale cu modelul G63 AMG. La fel ca toate modelele cu semnatura AMG si acesta este unul de top. Performanta este una exceptionala, la fel si aspectul. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 19 April 2012 Comentarii (0)

Daihatsu lanseaza Copen 10th Anniversary
Noutati-auto

Cei de la Daihatsu urmeaza sa stopeze productia lui Copen. Acest lucru se va intampla in luna august cand modelul va implini 10 ani. In acel moment se va lansa si Copen 10th Anniversary. Acesta va fi produs in editie limitata. Pentru mai multe informatii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 8 April 2012 Comentarii (0)

Noua Mazda CX-5 a obtinut punctaj maxim la testele de siguranta din SUA
Noutati-auto

Noul model Mazda CX-5 a primit in cadrul testelor de siguranta realizate de Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) in SUA calificativul “Top Safety Pick” 2012, cel mai ridicat posibil.

Imagini (0) Data: 26 March 2012 Comentarii (0)

Volvo C30 E in actiune
Noutati-auto

Urmariti in actiune masina electrica a celor de la Volvo, C30 E. Pentru mai multe detalii cititi mai departe. Urmariti in actiune masina electrica a celor de la Volvo, C30 E. Pentru mai multe detalii cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 24 March 2012 Comentarii (0)

DUNLOP Romanian Superbike, start oficial în sezonul 2012
Noutati-auto

Bucureşti, 20 martie 2012 – Competiţia Dunlop Romanian Superbike, organizată exclusiv pe piste profesioniste de motociclism viteză, a ajuns la a V-a sa ediţie. Sezonul 2012, susţinut în continuare de Dunlop, producătorul de anvelope de top în întreaga lume, anunţă opt etape, un prim acord cu Federaţia Română de Motociclism (FRM), o etapă supriză la Bucureşti şi două cupe marca GP Racer pentru încurajarea debutanţilor şi a reprezentantelor sexului frumos pentru un start-up cu dreptul în motorspor

Imagini (0) Data: 21 March 2012 Comentarii (0)

Nissan, Locul 1 in Romania la satisfactia clientilor fata de service
Noutati-auto

Marca Nissan s-a pozitionat pe primul loc in topul preferintelor romanilor privind nivelul de satisfactie fata de service, conform studiului realizat de Auto.ro si compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.

Imagini (0) Data: 1 March 2012 Comentarii (0)

Peugeot la Salonul Auto de la Geneva
Stiri

La standul din cadrul celei de-a 82-a editii a Salonului Auto de la Geneva, Peugeot dezvaluie, cu 5 premiere mondiale, piesa de rezistenta a ofensivei de produse din 2012: noul 208, reafirmandu-si pozitionarea de top, gratie progreselor tehnologice, oferite de cele trei modele diesel-electrice HYbrid4 (508 RXH, 3008 si 508), precum si de modelul 4008.

Imagini (7) Data: 17 February 2012 Comentarii (0)

Calitatea Mazda si satisfactia clientilor au fost reconfirmate
Noutati-auto

Mazda s-a clasat pe locul 1 in topul de calitate si fiabilitate si pe 4 la general in studiul J.D. Powers de satisfactie a clientilor din Italia

Imagini (0) Data: 16 January 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2117 :: 15.33MB