No SSO cookie

Honda CR-V, cel mai bine vândut SUV la nivel mondial

voteaza
(0/ 0)
Honda CR-V, cel mai bine vândut SUV la nivel mondial
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul CR-V se află pe prima poziție în topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511.519 unități livrate de la începutul anului.

 
 

Restilizat la începutul anului 2015, noul CR-V a reușit să atragă un număr record de clienți la nivel mondial. Cunoscut ca fiind unul dintre inventatorii segmentului crossover, CR-V rămâne una dintre cele mai importante opțiuni din segment pe piețele auto din SUA și Europa.

Începând cu anul 2015, noul CR-V este disponibil cu un motor diesel 1.6 i-DTEC bi-turbo ce produce 160 CP și 350 NM, oferind un nivel de performanță remarcabil raportat la cilindreea noii unități. La fel, noul CR-V propune și opțiunea unei transmisii automate cu 9 trepte pentru versiunea diesel 4x4.

cr-v_08

 

Lista de noutăți promovate de CR-V continuă cu pachetul de siguranță Sensing ce include în premieră mondială sistemul i-ACC (Intelligent Adaptive Cruise Control). Spre deosebire de un sistem cruise control adaptiv convențional, i-ACC include o funcție predictivă ce scanează benzile adiacente de deplasare și reacționează înainte ca un automobil să intre în linia de acțiune a sistemului cruise control adaptiv.

În România s-au livrat în primele 11 luni ale anului 270 de unități CR-V, dintre care 192 de unități au fost echipate cu noul motor 1.6 i-DTEC.

Echiparea standard a noului CR-V include sistemul de asistență CTBA ce poate frâna automat până la viteza de maxim 30 km/h, scaune încălzite, climatizare automată cu 2 zone, geamuri electrice față/spate, jante aliaj și alte dotări importante.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1789 :: 17.78MB