No SSO cookie

Detalli despre standul BMW de la Paris

voteaza
(0/ 0)
Detalli despre standul BMW de la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a oferit informatii noi cu privire la ce va prezenta anul acesta la Paris. Pe langa modelele noi, BMW va prezenta propulsoare si sisteme noi.

 
 
BMW a declarat ca va  prezenta la Paris modelele Seria 6 Coupe, noul X3 si Seria 5 combi, noi sisteme pentru Seria 5 si X3 si noi propulsoare. Producatorul bavarez va prezenta viitorul sistem de directie electromecanic, sistemul Drive Dynamic Control , blocuri optice adaptive, noua camera pentru marsarier si un nou sistem de proiectie pe parbriz.

Sistemele amintite mai sus vor fi disponibile atat pe modelul X3, cat si pe noul Seria 5. BMW va prezenta si o versiune EfficientDynamics a noului X3. Acesta este dotat cu un sistem start and stop, un propulsor cu sase cilindri in linie si o transmisie automata cu opt rapoarte.

Seria 5
va primi trei versiuni noi. Primul este un 525d, aceste este dotat cu un propulsor diesel de 3.0 litri de 204 CP. Cel de-al doilea este un 528i de 258 CP si este disponibil si pe modelul combi. Cel din urma este un 353d bi-turbo de 300 CP.

BMW va prezenta de asemenea si noul sistem de tractiune integrala xDrive, sistemul wireless, conectivitate blackberry si iPhone. Sistemul de conectivitate bluetooth permite citirea si dictarea emailurilor la volan.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1732 :: 17.78MB