No SSO cookie

Skoda va prezenta la Paris noile modele Greenline

voteaza
(0/ 0)
Skoda va prezenta la Paris noile modele Greenline
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda urmeaza sa prezinte la sfarrsitul lunii noile modele Greenline. Acestea sunt dotate cu sisteme start and stop, sisteme care Skoda a declarat ca reduc semnificativ consumul si emisiile de CO2.

 
 
Skoda va prezenta la Paris noua generatie de modele Greenline. Noile modele Greenline vor primi doua propulsoare imbunatatite: cel 1.6 TDI de 103 CP si cel 1.2 TDI de 73 CP. Ambele propulsoare vor fi dotate cu un sistem de recuperare a energiei prin franare si start and stop.

Noile Skoda Fabia Greenline si Greenline combi dotate cu propulsorul 1.2 TDI vor emite 89g CO2/km. Modelul Roomster Greenline dotat cu propulsorul 1.2 TDI va emite 109 g CO2/km. Skoda a declarat ca modelul Roomster Greenline va avea cele mai mici emisii din clasa sa.

Modelele Octavia, Yeti si Superb vor primi propulsorul 1.6 TDI. Noul Octavia Greenline hatcback emite 99 g CO2/km, iar modelul combi 109 g CO2/km. Modelele Yeti si Superb combi Greenline sunt o premiera pentru producatorul ceh. Yeti Greenline emite 119 g CO2/km, accelereaza de la 0-100 km/h in 12.1 secunde si are o viteza maxima de 175 km/h. Modelele Superb si Superb combi Greenline emit 114 g CO2/km.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

feliciTari celor de la SKODA,am o skoda din 2002 si merge extraordinar !

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1555 :: 22.11MB