No SSO cookie

Prost: Vettel imi poate depasi cele patru titluri

voteaza
(0/ 0)
Prost: Vettel imi poate depasi cele patru titluri
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alain Prost crede ca Sebastian Vettel are calitatile necesare de a-i depasi cele patru titluri mondiale si ca mai are nevoie doar de putina stapanire de sine si prudenta.

 
 
Fostul campion mondial din Formula 1, francezul Alain Prost, a declarat ca il crede in stare pe tanarul german Sebastian Vettel, proaspat castigator al primului titlu din cariera, sa-i depaseasca performantele si sa castige campionatul mondial de cel putin alte patru ori.

Prost se asteapta ca germanul, acum la adapostul unui primi titlu, sa aiba un sezon viitor mai linistit, in care sa fie mai ferit de incidente, mai prudent si mai putin avantat. Una peste alta, francezul spune ca Vettel are deja talentul necesar pentru a fi un pilot mai bun ca el, iar ce-i mai lipseste, siguranta si stapanirea de sine, le-ar putea acumula incepand cu anul viitor.

Vettel si-a adjudecat titlul din 2010 la ultima cursa, in conditiile in care inainte de aceasta se afla doar pe trei in ierarhia generala. Germanul a fost insa si protagonistul unor incidente nedemne de un campion mondial, ciocnirea cu coechipierul sau, Mark Webber, din Turcia fiind ilustrativa in acest sens.

Alain Prost s-a referit si la revenirea in Formula 1 a lui Michael Schumacher, situandu-se de partea germanului. Astfel, francezul a declarat ca nu trebuia sa se astepte mai mult din partea septuplului campion mondial si ca oricum a realizat extrem de multe, in conditiile in care nu a avut o masina la nivelul primelor trei din campionat si in conditiile in care a venit dupa un timp indelungat petrecut in afara circuitului.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0973 :: 22.16MB