No SSO cookie

Vettel, in al noualea cer dupa obtinerea titlului mondial

voteaza
(0/ 0)
Vettel, in al noualea cer dupa obtinerea titlului mondial
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul campion mondial Sebastian Vettel s-a declarat dupa cursa de la Abu Dhabi incantat si mut de fericire, dorind sa multumeasca mecanicilor si inginerilor pentru sprijin, dar si adversarilor pentru concurenta creata.

 
 
Sebastian Vettel s-a declarat incantat si mut de fericire dupa ce si-a asigurat primul titlu mondial din cariera in stil de mare pilot, castigand cursa de incheiere a sezonului, de la Abu Dhabi.

'' Nu stiu ce sa spun in acest moment, sunt mut de fericire, tot ce pot sa spun e ca a fost un sezon incredibil pentru mine si pentru toata echipa din punct de vedere fizic si mai ales mental.'' a declarat germanul imediat dupa Marele Premiu de la Abu Dhabi.

Dupa ce a plecat din pole-position in cursa de final a sezonului, Vettel era obligat sa castige cursa, dar avea nevoie in acelasi timp ca Alonso sa nu obtina mai mult decat locul cinci. Asa s-a si intamplat, ibericul fiind blocat in pluton dupa o oprire la boxe timpurie si nereusind sa obtina mai mult de un loc sapte.

Germanul a dezvaluit de asemenea ca nu a stiut in niciun moment al cursei exact unde se afla Alonso, dar ca a banuit in ultimele zece tururi ca se afla destul de in spate, emotia cu care ii erau transmise indicatiile de la boxe referitoare la ritmul pe care trebuie sa-l adopte confirmandu-i asta. Totusi, tanarul pilot Red Bull nu a stiut in mod clar ca este campion mondial decat dupa ce a trecut linia de final si Alonso, acela fiind momentul in care mecanicii i-au dezvaluit exact cum stau lucrurile.

Sebastian Vettel a tinut sa multumeasca pentru izbanda sa mecanicilor si inginerilor echipei Red Bull, dar si coechipierului sau, Mark Webber, si celorlalti adversari din cursa pentru titlu, Fernando Alonso si Lewis Hamilton.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1341 :: 22.18MB