No SSO cookie

Vettel avertizeaza echipa in privinta relaxarii

voteaza
(0/ 0)
Vettel avertizeaza echipa in privinta relaxarii
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel, proaspatul nou campion din F 1, a declarat ca inginerii si mecanicii Red Bull trebuie sa uite triumful din 2010 si sa faca tot ce le sta in putinta pentru a progresa si a pastra in 2011 titlurile obtinute.

 
 
Noul campion mondial din Formula 1, germanul Sebastian Vettel, a tinut sa sublinieze ca echipa Red Bull trebuie sa incerce tot ce ii sta in putinta pentru a progresa si anull viitor si pentru a-si pastra cele doua titluri castigate sezonul acesta.

Vettel s-a declarat in mai multe randuri incantat si impresionat de diferenta de performante intre masinile Red Bull din 2010 si celelalte monoposturi din F 1, dar a spus acum ca inginerii nu trebuie sa se culce pe o ureche si trebuie sa uite cat mai repede triumful din acest sezon.

'' Nu am inceput anul 2010 cu o echipa plina de campioni, dar am avut la dispozitie o echipa capabila de castigarea unui campionat. Anul viitor o sa avem o echipa de campioni, dar trebuie in acelasi timp sa avem o echipa capabila de titlu din nou. Trebuie sa ai acest scop si aceasta tinta pentru a progresa.'' a declarat tanarul german.

In privinta sentimentelor personale, Vettel a spus ca este in continuare sub impresia izbandei de anul trecut, dar ca va veni foarte repede momentul in care va trebui sa uite de tot, sa se pregateasca exemplar si sa-si regaseasca ritmul.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0966 :: 17.78MB