No SSO cookie

Mateschitz: Vettel nu va fi numarul 1 din oficiu

voteaza
(0/ 0)
Mateschitz: Vettel nu va fi numarul 1 din oficiu
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seful echipei campioane a constructorilor in 2010 Red Bull, Dietrich Mateschitz, a declarat ca Sebastian Vettel nu va primi niciun fel de favor in 2011 din partea inginerilor si a mecanicilor, el plecand de pe pozitii egale cu coechipierul sau, Mark Webber.

 
 
Dietrich Mateschitz, proprietarul echipei de Formula 1 Red Bull, a declarat transant ca Sebastian Vettel nu va fi favorizat in niciun fel in 2011 in cadrul echipei, in ciuda titlului mondial obtinut recent.

Germanul Vettel a devenit cel mai tanar campion mondial din istoria Formula 1, la capatul unui sezon extrem de echilibrat si de disputat, impunandu-se in ultima cursa, cu o diferenta de doar 4 puncte in fata lui Fernando Alonso si cu 14 in fata coechipierului sau, australianul Mark Webber.

Conducatorii Red Bull au rezistat presiunii mediatice care ii indemna sa acorde sprijin unanim lui Webber, cel care avea un avans considerabil fata de colegul sau de echipa cu doua Mari Premii inainte de final. Totusi, sansele acordate celor doi au fost egale, iar Mateschitz insista ca situatia se va repeta si in 2011.

'' Mark si Sebastian vor porni de pe aceeasi pozitie si vor ramane pe aceeasi pozitie pana la sfarsitul sezonului, indiferent de locul ocupat in clasament. '' a declarat austriacul, adaugand ca: '' Sebastian trebuie sa-si demonstreze inca o data clasa, iar Mark sunt sigur ca nu-i va face misiunea usoara. O sa-i lasam sa-si transeze lupta pe circuit, iar cel mai bun va castiga.''

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0821 :: 17.78MB