No SSO cookie

Vettel si-ar dori sa piloteze pentru Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Vettel si-ar dori sa piloteze pentru Ferrari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a declarat ca si-ar dori foarte tare sa piloteze in cariera pentru Ferrari sau pentru Mercedes, in ciuda faptului ca momentan este fericit la Red Bull, alaturi de care are planuri mari.

 
 
Proaspat incoronatul campion mondial de Formula 1 Sebastian Vettel a surprins prin ultimele sale declaratii, spunand ca si-ar dori sa piloteze in curand pentru Ferrari sau Mercedes.

Vettel a avut un an extraordinar la Red Bull, devenind cel mai tanar campion mondial in istorie dupa ce a obtinut zece pole-positionuri si cinci victorii de etapa. Totusi, tanarul german s-a declarat atras de numele Ferrari si Mercedes, spunand ca traditia pe care o impun cele doua nume impune numai respect din partea sa.

'' Fara dubii, este dorinta si scopul meu sa pilotez pentru Ferrari intr-o zi. Sau pentru Mercedes, un alt brand legendar. Dar momentan sunt fericit. Mai am doi ani de contract la Red Bull, pe care intentionez sa-i duc la capat, avem planuri mari momentan, dupa care o sa vedem. '' a spus Sebastian Vettel.



Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0759 :: 17.78MB