No SSO cookie
Saab 9-4x se prezinta
Noutati-auto

Masini.ro va prezinta ultimele date si detalii, precum si o galerie foto, de ultim moment, ale celui mai nou membru al familiei Saab: SUV-ul 9-4x, totul inaintea premierei oficiale de la Los Angeles.

Imagini (27) Data: 18 October 2010 Comentarii (0)

Clientii Saab vor putea vedea online cum se construieste masina lor
Noutati-auto

Saab a anuntat ca va lansa un program prin care clientii vor avea o legatura mult mai personala cu masina lor, inca din timpul procesului de fabricatie.

Imagini (1) Data: 18 October 2010 Comentarii (0)

PARIS LIVE: Standul Saab
Noutati-auto

Saab a prezentat la Paris, pe langa mult asteptatul 9-3 ePower, modelul 95, destinat clientilor de-a dreptul pretentiosi in materie de masini, si modelul 93 cabrio.

Imagini (17) Data: 1 October 2010 Comentarii (0)

Istoria Saab – jumatate de secol
Utile

Primul proiect de automobile SAAB (Svenska Aeroplane Aktiebolaget) a inceput la sfarsitul anului 1945, dar doar in iunie 1947 proiectul a fost anuntat catre presa. In 1949, primul Saab, modelul 92, a intrat in productie.

Imagini (2) Data: 30 September 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: Saab va primi propulsoare BMW
Noutati-auto

Saab si BMW au ajuns la un acord cu privire la propulsoarele primite de compania suedeza. Acest lucru a avut loc la o zi dupa cele doua companii au confirmat tratativele de colaborare.

Imagini (1) Data: 29 September 2010 Comentarii (0)

Iata noul Saab 9-4X!
Noutati-auto

Acestea sunt primele imagini cu noul Saab 9-4X. Noul model este viitorul crossover suedez care va fi lansat la Salonul Auto de la Los Angeles in noiembrie. Noul model reprezinta dorinta suedezilor de a deveni competitivi pe acest segment extrem de dificil.

Imagini (3) Data: 29 September 2010 Comentarii (0)

Saab confirma tratativele de colaborare cu BMW
Noutati-auto

Spyker, compania mama a celor de la Saab, a confirmat discutiile intre cele doua companii cu privire la o colaborare. Se pare ca Spyker ar dori sa cumpere propulsoare BMW pentru modelele Saab.

Imagini (1) Data: 28 September 2010 Comentarii (0)

Saab 9-3 ePower va fi prezentat oficial la Paris
Noutati-auto

Primul Saab electric va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris. Saab 9-3 ePower este primul vehicul complet electric care ofera ocupantilor sai comfortul si dimensiunile unui combi.

Imagini (5) Data: 21 September 2010 Comentarii (0)

Saab prezinta primul model electric
Noutati-auto

Saab a prezentat prima imagine si primele detalii oficiale cu privire noul model Saab 9-3ePower. Acesta este primul model electric realizata de compania suedeza.

Imagini (1) Data: 20 September 2010 Comentarii (0)

Saab 9-3 ofera emisii de 119g/km
Noutati-auto

Emisiile de CO2 de doar 119g/km, nou reper al clasei, insotesc acum ultimele modele ale gamei Saab 9-3, intreaga gama beneficiind de o reducere de 10% a emisiilor.

Imagini (0) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2268 :: 18.88MB