No SSO cookie

Iata noul Saab 9-4X!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul Saab 9-4X!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acestea sunt primele imagini cu noul Saab 9-4X. Noul model este viitorul crossover suedez care va fi lansat la Salonul Auto de la Los Angeles in noiembrie. Noul model reprezinta dorinta suedezilor de a deveni competitivi pe acest segment extrem de dificil.

 
 
Noul Saab 9-4x se bazeaza pe conceptul 9-4x BioPower prezentat in 2008 la Detroit. Crossoverul compact a fost dezvoltat inca din perioada in care General Motors detinea compania suedeza.

Noul Saab 9-4X a fost surprins in timpul testelor, iar primele informatii sugereaza ca CUV-ul suedez este aproape finalizat. Oficialii Saab au declarat ca modelul de serie al CUV-ul va fi lansat pana la sfarsitul acestui an, declaratie care coincide cu cea a americanilor, cei din urma declarand ca va fi prezent la Los Angeles in noiembrie.

Noul crossover Saab 9-4X face parte din campania suedezilor de a reveni pe piata auto cat mai profitabil si a de oferi un model competitiv in acest segment. Deocamdata suedezii nu au oferit detalii despre propulsoare. Cele mai probabile versiuni sunt cele pe benzina de 1.6 litri de 180 CP, 2.0 litri de 220 CP si cel 2.8 litri V6 si V6 diesel de 3.0 litri capabil sa dezvolte 250 CP. 

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2326 :: 22.17MB