No SSO cookie

OFICIAL: Saab va primi propulsoare BMW

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Saab va primi propulsoare BMW
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab si BMW au ajuns la un acord cu privire la propulsoarele primite de compania suedeza. Acest lucru a avut loc la o zi dupa cele doua companii au confirmat tratativele de colaborare.

 
 
Noul Saab 9-3 va fi primul model care va primi noul propulsor BMW supraalimentat de 1.6 litri, propulsor capabil sa dezvolte 200 CP. Acest propulsor nu a fost pana acum folosit pe nici un model BMW, suedezii il vor introduce pe noul 9-3 la sfarsitul anului 2012.

Saab a declarat ca bavarezii vor oferi 200.000 de propulsoare de 200 CP. Acestea se extind pe intreaga existenta a viitoarei generatii de modele Saab 9-3. Pe langa noul propulsor, Saab va primi si tehnologia start and stop si sistemul de recuperare a energiei prin franare. A fost formata deja o echipa de ingineri de la Saab si BMW, echipa lucreaza la implementarea noii tehnologii pe modelele Saab.

Suedezii ar putea folosi noul propulsor si pe viitorul model Saab 9-5. Deocamdata nu se stie cine va oferi propulsoare diesel pe noile modele, dar cele BMW ar putea fi o solutie buna pentru ambele companii. Un oficial Saab a declarat ca folosirea propulsoarelor BMW va face din noile modele masini cu adevarat premium, in timp ce BMW a declarat ca se bucura de popularitatea propulsoarelor sale.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1752 :: 17.78MB