No SSO cookie

Clientii Saab vor putea vedea online cum se construieste masina lor

voteaza
(0/ 0)
Clientii Saab vor putea vedea online cum se construieste masina lor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab a anuntat ca va lansa un program prin care clientii vor avea o legatura mult mai personala cu masina lor, inca din timpul procesului de fabricatie.

 
 

Saab ofera o oportunitate unica pentru clientii sai. Oricine doreste sa-si cumpere in 2011 un model al marcii suedeze poate urmari in direct prin intermediul internetului procesul de fabricatie.


Saab a anuntat ca a instalat camere de luat vederi in fabrica sa din Trollhattan, pentru a transmite imagini clientilor care au comandat un model. Mai mult, clientii vor primi fotografii si mesaje in momentul in care exemplarul lor a ajuns intr-o anumita faza a productiei. De asemenea, Saab studiaza posibilitatea ca clientii sai sa-si poata ridica masina chiar de la poarta fabricii suedeze, pentru cine doreste acest lucru.


Marca suedeza detinuta de olandezii de la Spyker a lasat sa se inteleaga ca doreste ca productia de masini sa fie mult mai personala, mult mai aproape de client, care va avea posibilitatea sa ia parte la cei mai importanti pasi in nasterea viitoarei sale masini.



Robert Gherghe


 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1584 :: 17.78MB