No SSO cookie

Saab confirma tratativele de colaborare cu BMW

voteaza
(0/ 0)
Saab confirma tratativele de colaborare cu BMW
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spyker, compania mama a celor de la Saab, a confirmat discutiile intre cele doua companii cu privire la o colaborare. Se pare ca Spyker ar dori sa cumpere propulsoare BMW pentru modelele Saab.

 
 
Spyker a confirmat zvonurile din ultimile zile. Acestia doresc sa achizitioneze propulsoare BMW, noile propulsoare vor ar putea fi introduse pe modelele Saab inca din 2012. Primul model care se va bucura de propulsoarele BMW va fi noul Saab 9-3.

Bloomberg a declarat ca Saab va primi noul propulsor de 222 CP dezvoltat de BMW. Acest propulsor nu a fost introdus pana acum pe nici un model bavarez. Saab l-ar putea introduce si pe viitorul Saab 9-5.

Primele informatii sugereaza faptul ca Saab ar putea cumpara de asemenea si propulsoare diesel si platforma noului Mini Coutryman. Acest lucru confirma dorinta celor de la Saab  de a realiza sub-compacta 9-2. Tratativele dintre Spyker si BMW ar putea sa se incheie pana la sfarsitul acestei saptamani.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1726 :: 22.17MB