No SSO cookie
Saab 9-5 primeste 3 noi motorizari
Noutati-auto

La numai doua luni dupa lansare, aparitia noului Saab 9-5 este semnificativ imbunatatita prin introducerea de trei noi motoare, dubland astfel gama motorizarilor disponibila in oferta.

Imagini (1) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

Saab 9-5 si 9-3 primesc propulsoare noi
Noutati-auto

Saab a anuntat faptul ca modelele 9-3 si 9-5 vor primi propulsoare noi incepand de anul viitor. Saab doreste sa ofere o gama cat mai variata de motorizari pentru a tine pasul cu concurenta.

Imagini (1) Data: 9 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Test-drive cu Saab 9-5
Noutati-auto

Autocar a dat verdictul in 90 de secunde asupra celui mai nou model suedez: Saab 9-5. Iata ce trebuie stiut despre sedanul Saab!

Imagini (1) Data: 30 August 2010 Comentarii (1)

In 2012 vine noul Saab 9-3
Utile

Saab Spyker Automobiles NV, care s-a fondat nu de mult, a confirmat si in mod oficial ca va prezenta un model nou de categorie medie . Noul 9-3 este un pilon de baza al reiinvierii marcii.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Planuri mari la Saab
Utile

De la schimbarea de proprietar, suedezul Saab a luat elan nou. Desi anul trecut era sa se inchida, conform planurilor actuale, in 2 ani de zile vor sa creasca capacitatea de productie de 6 ori si au nevoie si de forta de munca noua pentru acesta.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

O treime din fostii angajati Saab nu au dorit sa se mai intoarca
Noutati-auto

Saab a chemat inapoi angajatii disponibilizati in timpul regimului GM, insa o treime dintre acestia nu au dorit vechiul loc de munca.

Imagini (1) Data: 19 August 2010 Comentarii (0)

Noul Saab 9-4X va debuta la Salonul Auto de la L.A.
Noutati-auto

Organizatorii Salonului Auto de la Los Angeles au declarat ca noul crossover Saab 9-4x va debuta oficial in noiembrie. Acestia au completat spunand ca anul acesta vor fi prezente inca 20 de modele noi.

Imagini (1) Data: 18 August 2010 Comentarii (0)

Saab planuieste fabricatia unui rival pentru Mini
Utile

Victor Muller, fondatorul si CEO-ul Spyker si in acelasi timp salvatorul Saab-ului, planuieste crearea unui model care e destinat sa fie rivalul lui Mini Cooper si Audi A1.

Imagini (1) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

S-a reluat fabricatia la Saab
Utile

Dupa schimbarea de proprietar si dupa o pauza silita, s-a reluat productia in unitatea centrala a fabricii de automobile Saab. In orasul Trollhättan din Suedia, Saab lucreaza cu 3000 de angajati, fiind una dintre cele mai mici firme din industria auto. Dreptul de proprietate a ajuns de la compania americana General Motors, la fabrica de automobile sport olandeza, Spyker Cars, care este mai mica chiar decat Saab.

Imagini (1) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza noul Saab 9-5
Noutati-auto

Saab a fost la un pas de faliment, dar a fost salvat de Spyker in ultimul moment. Noul model Saab 9-5 face parte din planul de a crea concurenti pentru Mercedes si BMW.

Imagini (1) Data: 16 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2273 :: 15.28MB