No SSO cookie
Noul Renault Clio va fi un model dramatic
Noutati-auto

Noua generatie a modelului Renault Clio va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris in 2012. Surse din intermediul companiei franceze indica faptul ca noul model va avea un design dramatic.

Imagini (1) Data: 18 March 2011 Comentarii (0)

Renault se gandeste sa reinvie R5!
Noutati-auto

Oficialii companiei franceze Renault se gandesc serios sa reinvie legenda anilor ’70, modelul R5, noua generatie a modelului ce a inventat practic segmentul supermini urmand sa rivalizeze cu Citroen DS3, MINI si FIAT 500.

Imagini (1) Data: 18 March 2011 Comentarii (2)

Viitorul Renault Laguna va fi un model radical
Noutati-auto

Seful departamentului de marketing de la Renault a declarat ca viitoarea generatie, planuita pentru anul 2015 va transforma modelul Laguna intr-o masina radicala.

Imagini (1) Data: 16 March 2011 Comentarii (0)

Intorsatura ca-n filme in cazul de spionaj de la Renault
Noutati-auto

Compania Renault a fost nevoita sa-si recunosca greseala si sa ceara scuze publice si oficiale celor trei directori acuzati de spionaj.

Imagini (1) Data: 15 March 2011 Comentarii (0)

Renault va lansa in 2014 modelul Twingo Z.E.
Noutati-auto

Renault doreste sa-si extinda gama de modele electrice, astfel ca planuieste o versiune electrica a modelului Twingo. Noul Twingo Z.E. va fi lansat la sfarsitul lui 2014 si va fi al cincilea model electric dezvoltat de francezi.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

Petrov, multumit de progresul Renault
Formula 1

Vitaly Petrov s-a declarat satisfacut de progresul masinii sale Renault aratat in ultimele teste, acesta fiind atribuit de rus pe seama imbunatatirilor tehnice operate de inginerii echipei anglo-franceze asupra noului monopost.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

GENEVA LIVE: Conceptul Renault ZOE
Noutati-auto

Conceptul Renault ZOE prefigureaza in linii mari viitoare compacta Clio. Modelul de serie va intra in productie cel mai probabil in anul 2012.

Imagini (24) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Renault R-Space
Noutati-auto

Daca va intrebati ce crede Renault ca se va cauta in segmentul lui Scenic in a doua jumatate a acestui deceniu, aveti posibilitatea de a afla un posibil raspuns din imaginile alaturate. Botezat R-Space, conceptul prezentat de francezi la Geneva alaturi de Captur isi propune sa fie instrumentul ideal de transport pentru o familie nu foarte numeroasa.

Imagini (28) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Renault Captur
Noutati-auto

Francezii si-au facut intotdeauna datoria si au prezentat cel putin un concept-car cam la fiecare salon auto din ultimele decenii, iar cei prezenti la Geneva 2011 nu au fost nici ei dezamagiti. Faceti cunostinta cu Renault Captur, un Nissan Juke ce a facut mai intai o vizita la una dintre casele de moda de pe Champs Elysees.

Imagini (26) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Heidfeld este noul pilot Renault
Formula 1

Nick Heidfeld il va inlocui pe Robert Kubica in rolul de pilot titular al echipei de Formula 1 Lotus-Renault, germanul urmand a face pereche pentru inceputul sezonului 2011 cu rusul Vitaly Petrov.

Imagini (1) Data: 17 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1817 :: 15.28MB