No SSO cookie
Renault vizeaza o cota de 12% din piata europeana
Noutati-auto

Constructorul auto francez Renault se aşteaptă, ca în termen mediu, să îşi majoreze cota de participare în piaţa europeană până la 12%, a declarat preşedintele grupului, Louis Schweitzer.

Imagini (0) Data: 12 March 2004 Comentarii (0)

Renault îsi pune baza în programul Dacia X90
Noutati-auto

Constructorul auto francez Renault a dezvăluit, cu ocazia Salonul Auto de la Geneva, o parte a strategiei comerciale mondiale pentru acest an, informează site-ul Boursier.com, preluat de Rompres.

Imagini (0) Data: 4 March 2004 Comentarii (0)

Alianta Renault–Nissan se claseaza între primii cinci constructori de automobile din lume
Noutati-auto

Cu peste 5,3 milioane de vehicule vândute în 2003, alianţa Renault-Nissan se clasează între primii cinci constructori de automobile din lume, se arată într-un comunicat transmis de Renault România.

Imagini (0) Data: 3 February 2004 Comentarii (0)

Peugeot si Renault construiesc "masini economice" în Maroc
Noutati-auto

Constructorii francezi PSA - Peugeot Citroen şi Renault vor asambla în Maroc automobile economice de tipul Renault-Kangoo, Peugeot-Partner şi Citroen-Berlingo, în virtutea unui acord încheiat între guvernul marocan şi producătorii francezi de automobile, informează AFP.

Imagini (0) Data: 30 January 2004 Comentarii (0)

Renault "muta" fabricile din loc
Noutati-auto

Renault intenţionează să investească 100 de milioane de euro pentru a muta o linie de asamblare din Franţa în Slovenia, pentru a majora capacitatea celei din urmă la 200.000 de masini pe an, urmând să construiască din 2006, noul Twingo, informează Automotive News Europe.

Imagini (0) Data: 29 January 2004 Comentarii (0)

Investitiile Renault la Dacia vor atinge 500 milioane euro în 2004
Noutati-auto

Investiţiile grupului Renault la Automobile Dacia ar putea atinge, la sfârşitul acestui an, aproape 500 milioane euro, şi vor urca la 565 milioane euro în 2005, an în care compania va trece pe profit, a declarat agenţiei MEDIAFAX vicepreşedintele producătorului auto de la Piteşti, Constantin Stroe.

Imagini (0) Data: 8 January 2004 Comentarii (0)

Renault Megane a fost cel mai vândut vehicul din Europa Occidentala
Noutati-auto

Renault îşi consolidează poziţia în Europa graţie sucesului dobândit de Megane II şi îşi dezvoltă vânzarile pe plan internaţional. Renault îşi menţine, pentru al şaselea an consecutiv, locul de prima marcă în Europa în ceea ce priveşte autoturismele şi vehiculele utilitare (VP+VU) cu 11% din piaţă.

Imagini (0) Data: 8 January 2004 Comentarii (0)

Vânzarile Renault si Nissan au depasit, în România, 11.000 de unitati
Noutati-auto

Renault România, filială a Grupului Renault, împortator al mărcilor auto Renault şi Nissan a vândut anul trecut un număr tota de 11.066 autovehicule, potrivit unui comunicat al companiei.

Imagini (0) Data: 5 January 2004 Comentarii (0)

ZF: Dacia a înregistrat primul profit de la venirea Renault
Noutati-auto

Potrivit cotidianului Ziarul Financiar - ZF, principalul producător auto român, Automobile Dacia, a reuşit în octombrie să treacă pe profit, chiar şi pentru o lună, pentru prima dată de la venirea grupului francez Renault ca acţionar majoritar în toamna anului 1999.

Imagini (0) Data: 4 December 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot-Citroen si Renault fac parte din primele 100 companii mondiale
Noutati-auto

Potrivit clasamentului efectuat de cotidianul francez l'Expansion, constructorii de automobile PSA Peugeot Citroën şi Renault ocupă poziţiile a 35 - a şi a 72 - a între primele 100 de companii din toate domeniile la nivel mondial, potrivit cifrelor analizate pentru anul 2002.

Imagini (0) Data: 3 December 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1215 :: 15.29MB