No SSO cookie
Renault Romania a lansat noua generatie a automobilului de familie Scenic
Noutati-auto

Renault Romania a lansat miercuri, pe piata romanească, automobilul de familie Renault Scenic II, maşină care aduce schimbări majore în clasa monovolumelor compacte.

Imagini (0) Data: 9 June 2004 Comentarii (0)

PREMIERA: Renault prezinta Fluence
Prezentari

Renault prezinta Fluence: sportiva, senzuala si seducatoare

Imagini (0) Data: 7 June 2004 Comentarii (0)

Uzina Dacia livreaza motoare diesel pentru modelele Renault Kangoo
Noutati-auto

Uzina Dacia a început să livreze în urmă cu două săptămâni motoare diesel de 1,9 litri şi 65 CP pentru vehiculele utilitare Kangoo, produse de Renault, informează agenţia Rompres.

Imagini (0) Data: 7 June 2004 Comentarii (0)

Logan este o masina de 3 stele, afirma Patrick Plaideau, sef de proiect al firmei Renault
Noutati-auto

Dacia Logan, ultimul model propus de grupul Renault pentru România şi pieţele emergente, este un automobil care aduce un nou standard de siguranţă pentru marca română. Datorită concepţiei sale bazate pe platforma B a Alianţei Renault-Nissan, care este cea care echipează variantele Renault Megane şi Nissan Micra,noul Logan va fi un model cu o siguranţă sporită, competitivă în clasa din care face parte, apreciază Patrick Plaideau, şef de proiect al firmei Renault.

Imagini (0) Data: 4 June 2004 Comentarii (0)

Renault se implica în siguranta copiilor
Noutati-auto

Renault Romania susţine timp de 3 săptămâni, în 6 şcoli bucureştene, campania de educare în domeniul siguranţei rutiere intitulată « Tu şi strada ».

Imagini (0) Data: 25 May 2004 Comentarii (0)

Renault intentioneaza sa produca 60.000 de unitati X90 în Rusia
Noutati-auto

Preşedintele grupului Renault, Louis Schweitzer, l-a informat oficial pe primarul Moscovei, Iuri Luzhkov, că filiala rusă a companiei franceze, Avtoframos, va lansa, în primavara anului 2005, producţia noului modelul Renault X90.

Imagini (0) Data: 24 May 2004 Comentarii (0)

Renault îsi mentine pozitia de lider pe piata româneasca
Noutati-auto

Renault s-a mentinut dupa primele patru luni prima marca importata pe piata auto romaneasca cu 3.102 vehicule comercializate in perioada ianuarie - aprilie 2004, potrivit unui comunicat al Renault Romania.

Imagini (0) Data: 20 May 2004 Comentarii (0)

Dacia X90 va egala, pâna în 2010, vânzarile Renault Mégane din 2003, apreciaza Louis Schweitzer
Noutati-auto

Renault arată mult optimism pentru succesul comercial al noului model Dacia X90 şi speră să atingă, până în 2010, un volum al vanzarilor comparabil cu cele înregistrate de modelul Mégane anul trecut, a afirmat preşedintele Renault, Louis Schweitzer, citat de AFP.

Imagini (0) Data: 5 May 2004 Comentarii (0)

Renault România tinteste o pozitie superioarã pe piata vehiculelor utilitare
Noutati-auto

Renault România ţinteşte o poziţie superioarã pe piaţa autohtonã a vehiculelor utilitare, unde în prezent se situeazã doar pe locul patru, deşi compania este de patru ani liderul pieţei auto de import (autoturisme plus vehicule comerciale), informează Rompres.

Imagini (0) Data: 14 April 2004 Comentarii (0)

Roman Brasov ar putea asambla camioane Renault si Volvo
Noutati-auto

Noul proprietar al Roman Braşov, compania malaeziană Pesaka Astana, negociază cu Renault şi Volvo pentru a asambla camioane ale celor două grupuri internaţionale la Braşov.

Imagini (0) Data: 6 April 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0795 :: 18.86MB