No SSO cookie
Renault ar putea prelua uzina de automobile de la Craiova
Noutati-auto

Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit marti cu reprezentantii conducerii executive a Grupului Renault, discutiile vizand rezultatele bune ale companiei Dacia si proiectele de dezvoltare ale grupului francez in Romania.

Imagini (0) Data: 22 February 2006 Comentarii (0)

26 de noi modele Renault pana in 2009
Noutati-auto

Carlos Ghosn, presedintele Renault, a anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, planul Renault "Contract 2009", a carui ambitie este de a face din Renault cel mai rentabil constructor auto generalist din Europa.

Imagini (0) Data: 9 February 2006 Comentarii (0)

Dacia, Renault si Nissan vor avea un Departament de Vanzari Directe comun
Noutati-auto

Dacia, Renault si Nissan au decis sa constituie un Departament de Vanzari Directe unic pentru toate cele trei marci, pentru a raspunde nevoilor specifice ale clientilor utilizatori de mari flote auto, informeaza un comunicat emis marti de compania Dacia.

Imagini (0) Data: 9 February 2006 Comentarii (0)

Renault conteaza pe modelele Clio III si Logan pentru cresterea vanzarilor in 2006
Noutati-auto

Producatorul francez de autovehicule Renault estimeaza ca vanzarile aferente acestui an vor creste, ca urmare a lansarii recente a modelului Clio III si a cererii ridicate pentru modelul Logan.

Imagini (0) Data: 9 January 2006 Comentarii (0)

Renault estimeaza vanzarea a 5.000 de Logan in 2006 in Italia
Noutati-auto

Renault intentioneaza sa vanda, anul viitor, in Italia, cel putin 5.000 de autoturisme Logan, previziunea tinand cont de popularitatea scazuta a masinilor in trei volume pe aceasta piata.

Imagini (0) Data: 2 December 2005 Comentarii (0)

Masina anului 2006, Renault Clio III
Noutati-auto

Clio III a fost recompensat cu titlul „Maşina anului 2006”, devenind al şaselea vehicul Renault care primeşte această distincţie.

Imagini (0) Data: 15 November 2005 Comentarii (0)

Renault – 20 000 de vehicule vandute in 2005
Noutati-auto

20 000 de vehicule Renault au fost vandute de la inceputul anului in Romania, marca franceza pastrandu-si astfel pozitia de leader pe piata auto de import pentru al cincilea an consecutiv. Grupul Renault, prin cele doua marci ale sale Dacia si Renault, ocupa primele doua locuri in clasamenetul total al vanzarilor pe piata auto din Romania.

Imagini (0) Data: 11 November 2005 Comentarii (0)

Uzina Daewoo Craiova ar putea fi preluata de Renault
Noutati-auto

Potrivit publicatiei La Tribune, Grupul Renault ar putea fi interesat sa preia uzina Daewoo Craiova, pentru a-si mari capacitatea de productie a modelului Logan in Romania.

Imagini (0) Data: 9 November 2005 Comentarii (0)

La SIAB 2005, Renault expune Clio III, prototipul Zoé si un show car Renault F1
Prezentari

Tehnologie de ultima generatie, inovatie, design indraznet, sportivitate - aceasta este concentratia de atractivitate a standului Renault la SIAB 2005.

Imagini (0) Data: 7 October 2005 Comentarii (0)

Renault a început asamblarea de autoturisme Logan în Maroc
Noutati-auto

Compania marocană SOMACA, deţinută de grupul Renault, a lansat, joi, pe piaţa locală, modelul Logan, asamblat din componente importate în principal din România, se arată într-un comunicat al constructorului francez.

Imagini (0) Data: 8 July 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0766 :: 15.28MB