No SSO cookie
LANSARE: Renault Modus este disponibil la vanzare in Romania
Noutati-auto

Clasa mica din gama Renault isi imbogateste oferta prin inceperea comercializarii si in Romania a modelului Modus. Prin spatiul interior, suprafata vitrata generoasa si modularitatea specifica monovolumelor, Modus reprezinta o alternative interesanta in segmentul mic.

Imagini (0) Data: 7 July 2005 Comentarii (0)

Renault Nissan Romania - 4 ani de existenta si 50.000 de masini vandute
Noutati-auto

Fliliala Renault Nissan Romania implineste astazi 4 ani de existenta timp in care au fost vandute aproximativ 50.000 de vehicule Renault, iar marca franceza s-a mentinut neintrerupt in topul vanzarilor de import.

Imagini (0) Data: 1 July 2005 Comentarii (0)

Clio III - al optulea Renault cu « 5 stele » la EuroNCAP
Noutati-auto

• Clio III obtine maximum de « 5 stele » la testele de siguranta efectuate de catre organismul independent EuroNCAP, acumuland 32,67 puncte din 37. Astfel Clio III devine al optulea vehicul Renault recompensat cu nota maxima, celelalte sapte fiind: Modus, Megane Coupe Cabriolet, Megane II, Scenic II, Laguna II, Vel Satis, Espace IV.

Imagini (0) Data: 28 June 2005 Comentarii (0)

Renault a atins pragul de 10 000 de vehicule vandute in prima jumatate a anului
Noutati-auto

Marca Renault continua sa fie preferata de clientii romani care cauta masini de import. In mai putin de sase luni, Renault a inregistrat vanzari de peste 10 000 de unitati, una din cinci masini importate purtand semnul rombului. Astfel, Renault isi mentine pentru al cincilea an consecutiv pozitia de lider in clasamentul marcilor importate.

Imagini (0) Data: 24 June 2005 Comentarii (0)

Carlos Ghosn, Presedintele Renault, a vizitat uzina Dacia de la Mioveni
Noutati-auto

Cu ocazia primei sale deplasări în România, Carlos Ghosn a vizitat marţi, 24 mai 2005, uzina Dacia de la Mioveni şi reţeaua comercială Renault - Dacia la Bucureşti.

Imagini (0) Data: 26 May 2005 Comentarii (0)

Carlos Ghosn – este numit Presedintele Renault, Louis Schweitzer devine Presedintele Consiliului de Administratie
Noutati-auto

Consiliul de Administratie Renault, reunit la sfarsitul saptamanii trecute, l-a numit pe Carlos Ghosn Presedinte al Directiei Generale Renault.

Imagini (0) Data: 3 May 2005 Comentarii (0)

Renault contribuie la programul de Stimulare si Înnoire a Parcului Auto
Noutati-auto

Compania Renault Nissan Romania sustine initiativa Guvernului prin oferirea sumei de minimum 30 de milioane lei (cu toate taxele) clientilor care doresc sa isi cumpere un autoturism din gama Renault*.

Imagini (0) Data: 20 April 2005 Comentarii (1)

CAMIOANE: Renault Trucks începe o dubla ofensiva
Noutati-auto

Renault Trucks România a fost în această perioada gazda a două evenimente de excepţie. Primul dintre acestea a constat în lansarea oficială pe piaţa românească a noului model 2005 din gama de camioane grele Magnum, a doua manifestare salutând caravana Renault Trucks care a pornit într-o expediţie ce reface celebrul Drum al Mătăsii.

Imagini (0) Data: 13 April 2005 Comentarii (0)

Record absolut de vânzari la Renault în martie
Noutati-auto

Luna martie a reprezentat pentru Renault in Romania un record absolut de vanzari, performanta pe care marca franceza nu a mai atins-o niciodata de cand este prezent pe piata romaneasca.

Imagini (0) Data: 11 April 2005 Comentarii (0)

Renault, leader european în clasa mica, prin modelele Clio si Modus
Noutati-auto

Renault a comercializat in Europa Occidentala aproximativ 77.000 de unitati ale modelului Modus, incepand de la lansarea vehiculului, in septembrie 2004. Gratie rezultatelor excelente la vanzare in ianuarie 2005, Renault si-a pastat primul loc in Europa in clasa mica cu Clio si Modus.

Imagini (0) Data: 2 March 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0900 :: 15.29MB