No SSO cookie

Prima imagine cu noul Morgan Eva GT

voteaza
(0/ 0)
Prima imagine cu noul Morgan Eva GT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Morgan este unul dintre putinii producatori independenti de masini sport. Acesta realizeaza modele performante cu un design clasic.

 
 
Aceasta este prima imagine cu noul model Morgan Eva GT. Noul Morgan Eva GT va fi prezentat in acest weekend in cadrul Pebble Beach Concours d’Elegance din California.  

Primele informatii sugereaza ca noul Eva GT foloseste platforma Aeromax din aluminiu, iar propulsorul folosit este unul cu sase cilindri in linie de 3.0 litri bi-turbo, propulsor imprumutat de la BMW. Acesta dezvolta o putere maxima de 302 CP. Masa totala este sub 1300 kg, astfel ca noul model este capabil sa accelereze de la 0-100 km/h in 5 secunde. Consumul estimat este de aproximativ 6 litri/100 km.

Chalres Morgan a declarat ca Morgan Eva GT va fi introdus in productie in 2012. Acesta doreste sa produca o serie de 100 de examplare, clientii pot plati avansul incepand cu aceasta duminica. Cu toate ca noul model este cu doua usi, acesta poate acomoda patru adulti si bagajele acestora. Charles Morgan a declarat ca scopul noului model este de a oferi o masina practica, dar fara a renunta la sportivitatea si eleganta caracteristica modelelor Morgan.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1902 :: 21.75MB