No SSO cookie

Maserati GranTurismo tunat de Mansory

voteaza
(0/ 0)
Maserati GranTurismo tunat de Mansory
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mansory a realizat un pachet de tuning pentru modelele GranTurismo si GranTurismo S. Noul pachet consta atat in imbunattirea performantelor, cat si in folosirea unui kit aerodinamic.

 
 
Cei de la Mansory au oferit primele detalii cu privire la pachetul de tuning realizat pentru modelele Maserati GranTurismo si GranTurismo S. Noul pachet a adus modificari semnificative atat la performantele celor doua modele, cat si la designul exterior si interior.

Din punct de vedere al performantelor, Mansory a marit puterea ambelor modele cu 30 CP, iar cuplul cu 40 Nm. Datorita acestor imbunatatiri, modelul GranTurismo dezvolta 405 CP si cuplu de 460 Nm, iar modelul GranTurismo S dezvolta o putere de 440 CP si cuplu de 490 Nm. Pentru a mari manevrabilitatea, tunerul a folosit un sistem de suspensii care reduce garda la sol cu 30 mm.

Aceasta crestere a puterii se datoreaza recalibrarii ECU-ului, folosirea unui filtru de aer mai performant si a unui sistem de evacuare sportiv. Pachetul aerodinamic este format dintr-o bara frontala noua, o noua grila si capota din fibra de carbon, praguri, eleron si difuzor spate realizat din carbon. Pachetul este completat de jantele de 20 inch din aliaj usor.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4599 :: 22.12MB