No SSO cookie
ANALIZĂ COMPLETĂ: Opel Crossland X
Noutati-auto

După prezentarea sa în premieră la începutul lunii februarie, acest model de crossover versatil de oraș este al doilea membru care se alătură familiei Opel X din segmentul B, pe lângă cel mai bine vândut model, sportivul Mokka X. Cel de-al treilea membru, modelul mai mare Grandland X, va fi lansat în decursul acestui an în clasa autovehiculelor compacte (segmentul C).

Imagini (12) Data: 22 May 2017 Comentarii (0)

Opel Crossland X, SUV-ul de oraș al germanilor
Noutati-auto

După publicarea recentă a primelor fotografii urmează debutul noului model, iar Opel aduce acum ceva foarte special pentru a sărbători sosirea noului model crossover.

Imagini (11) Data: 15 February 2017 Comentarii (0)

Tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului pentru noul Opel Insignia
Noutati-auto

Autovehiculele de dimensiuni medii care asigură o experiență extrem de incitantă a conducerii sunt oferite în principal de mărcile auto premium, dar când va fi lansat modelul Opel Insignia Grand Sport, șoferii entuziaști vor fi nevoiți să se reorienteze.

Imagini (0) Data: 13 January 2017 Comentarii (0)

Bridgestone a prezentat în România anvelopele de vară 2016
Noutati-auto

Anvelopele sunt importante pentru că ele reprezintă singura parte a sistemului de siguranţă al maşinii dvs. care intră în contact efectiv cu drumul.

Imagini (0) Data: 1 April 2016 Comentarii (0)

Opel anunţă autovehiculul electric Ampera-e
Noutati-auto

Opel va lansa anul viitor un autovehicul electric revoluţionar, marca germană continuând cea mai mare şi mai profundă ofensivă de modele din istoria sa prin lansarea a 29 de modele noi în perioada 2016 - 2020.

Imagini (0) Data: 16 February 2016 Comentarii (0)

Scaune cu masaj și ventilație pentru noul Opel Astra
Noutati-auto

Noul Opel Astra îşi va sărbători premiera mondială în cadrul Salonului Auto Internaţional (IAA) de la Frankfurt din această toamnă (17 – 27 septembrie 2015). Astra este mai uşor, mai eficient şi oferă funcții de ultimă oră.

Imagini (5) Data: 8 August 2015 Comentarii (0)

Opel anunță producția unui nou SUV la Rüsselsheim
Noutati-auto

În timpul celei de-a doua vizite în Germania din acest an, Mary Barra, CEO General Motors, a anunțat considerabile investiții suplimentare. Barra a confirmat că un nou model va fi produs la sediul istoric al Opel, în Rüsselsheim, până la sfârșitul deceniului.

Imagini (2) Data: 2 December 2014 Comentarii (0)

300.000 de comenzi şi un nou motor pentru Opel Mokka
Noutati-auto

În cei doi ani de la lansarea pe piaţă, SUV-ul subcompact a primit peste 300.000 de comenzi. Recent, vânzările Mokka au prezentat un ritm şi mai accelerat. În ultimele şapte luni s-au înregistrat 100.000 de comenzi. În august, cel mai bine vândut model Opel a reuşit să depăşească vânzările din Europa ale oricărui alt model de autovehicul din segmentul său. Din punctul de vedere al vânzărilor în cadrul Opel, modelul Mokka ocupă locul trei, în spatele modelelor Corsa şi Astra, însă în faţa modelelor Insignia şi Zafira Tourer.

Imagini (18) Data: 19 November 2014 Comentarii (0)

Noul Opel Corsa şi Choupette pozează pentru Karl Lagerfeld
Noutati-auto

Creatorul de modă şi fotograful Karl Lagerfeld a reuşit să convingă un model extrem de special să i se alăture proiectului cu Opel. Este vorba despre Choupette Lagerfeld. Pisica birmaneză a designerului de lux este vedeta calendarului Opel Corsa 2015.

Imagini (5) Data: 22 October 2014 Comentarii (0)

Opel prezintă modelul KARL
Noutati-auto

Noul model de bază cu 5 uşi extinde oferta autoturismelor de mici dimensiuni a Opel, iar numele aduce omagiu unuia dintre fiii lui Adam Opel

Imagini (0) Data: 21 September 2014 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2123 :: 15.36MB