No SSO cookie
Opel celebreaza patru premiere mondiale la Moscova
Noutati-auto

Opel celebrează pentru prima oară o premieră mondială în Rusia. La Salonul Auto Internaţional de la Moscova (29 august – 9 septembrie), dezvăluirea noului Astra sedan 4 uşi va fi punctul de atracţie indisputabil al prezenţei Opel.

Imagini (0) Data: 18 August 2012 Comentarii (0)

Noul Opel ADAM inspira tinerii artisti
Noutati-auto

Pregătind lansarea pe piaţă a noului model de oraş şic şi elegant care este ADAM, Opel a realizat parteneriate exclusive cu mai mulţi artişti avangardişti, precum „Julien Simshäuser”, „Totally Enormous Extinct Dinosaurs” şi „Invernomuto”.

Imagini (11) Data: 3 August 2012 Comentarii (0)

Opel ADAM: masina mica, investitii mari
Noutati-auto

Fabrica Adam Opel AG este adăpostită de idilica vale Hörsel, ce a primit acest nume după râul care o traversează şi, în prezent, este plină de experţi în producţie care pregătesc începerea producţiei modelului Opel ADAM.

Imagini (11) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Sasiul SuperSport al Opel Insignia, acum in mai multe variante
Noutati-auto

Opel utilizează pentru prima oară şasiul SuperSport de înaltă performanţă pentru autovehiculele Insignia cu tracţiune pe puntea faţă. Două variante Insignia, pe benzină şi diesel, cu tracţiune pe puntea faţă (FWD) vor fi prevăzute cu un pachet pentru şasiu format din suspensia HiPerStrut (High Performance Struts), frâne Brembo şi reglat în conformitate cu setările OPC (Opel Performance Center).

Imagini (0) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Micutul Opel Adam ni se prezinta prin intermediul unor imagini oficiale
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model interesant produs de Opel. Daca sunteti curiosi sa vedeti micutul model, atunci va trebui sa cititi mai departe.

Imagini (25) Data: 11 July 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu viitorul Opel Astra Sedan
Noutati-auto

Opel e pe cale sa prezinte noua generatie Astra Sedan. Momentan modelul este in teste si a fost zarit pe strazile germane. Astfel, noi va oferim o serie de informatii, precum si o serie de imagini spion. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 6 May 2012 Comentarii (0)

Opel Insignia se pregateste de primul facelift
Noutati-auto

Cei de la Opel s-au gandit sa improspateze imaginea lui Insignia iar astfel ii vor oferi primul facelift. Modificarile ar putea sa apara la exterior si la interior. Insa ar putea exista si modificari de ordin tehnic. Am surprins si cateva imagini cu Insignia. Imagini pe care va invitam sa le urmariti.

Imagini (8) Data: 12 April 2012 Comentarii (0)

Opel Enigma: Un muscle-car european
Noutati-auto

Opel Enigma reprezinta o sugestie venita din partea unui designer independent. Creatia lui nu arata rau dar cel mai probabil va ramane doar in acest stadiu, pacat.

Imagini (4) Data: 3 April 2012 Comentarii (0)

Opel revolutioneaza sistemele de iluminare din industria auto
Noutati-auto

Opel dezvolta farurile inteligente cu matrice cu LED-uri si functie anti-orbire. De mai bine de un deceniu, Opel este lider in dezvoltarea sistemelor de iluminare.

Imagini (8) Data: 28 March 2012 Comentarii (0)

Fotografii spion cu noul Opel Astra Cabrio
Noutati-auto

Cei de la Opel pregatesc terenul pentru viitorul model Opel Astra Cabrio. Va invitam sa urmariti o serie de fotografii spion.

Imagini (10) Data: 21 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2163 :: 15.33MB