No SSO cookie
Opel Ampera, modelul electric nr. 1 de peste zece luni
Noutati-auto

Ampera, autovehiculul electric revoluţionar şi premiat al Opel, se află în continuare în fruntea clasamentului autoturismelor electrice în Europa, conform celor mai recente cifre de vânzări (ianuarie – octombrie 2012).

Imagini (0) Data: 20 December 2012 Comentarii (0)

ADAM, Ampera şi Zafira Tourer – Opel face senzaţie de la A la Z
Noutati-auto

Opel face senzaţie – producătorul auto din Rüsselsheim a dovedit acest lucru de mai multe ori în 2012, lansând o serie de produse noi care au obţinut peste 40 de premii naţionale şi internaţionale în Europa.

Imagini (0) Data: 6 December 2012 Comentarii (0)

Opel ADAM îmbină moda şi tehnologia la debutul pe piaţa italiană
Noutati-auto

Opel a sărbătorit lansarea pe piaţa italiană a modelului ADAM în cadrul Salonului Auto de la Bologna (5-9 decembrie 2012), la standul dedicat acestui autovehicul de oraş nou şi elegant, campion în materie de personalizare.

Imagini (0) Data: 5 December 2012 Comentarii (0)

Concurs Opel Mokka: Cool x Urban
Noutati-auto

Noul Mokka, SUV-ul subcompact al Opel, pune la încercare talentul şi inspiraţia celor care îi împărtăşesc principalele atribute: cool şi urban. Cinci mari oraşe găzduiesc concursul ce se desfăşoară într-o primă fază până pe 15 decembrie.

Imagini (0) Data: 3 December 2012 Comentarii (0)

Punctaj maxim la testele Euro NCAP pentru Opel Mokka
Noutati-auto

Modelul SUV Opel Mokka a primit un punctaj de cinci stele din partea organizaţiei independente de protecția consumatorilor Euro NCAP (European New Car Assessment Program)

Imagini (0) Data: 29 November 2012 Comentarii (0)

Opel şi-a dublat baza de clienţi de flotă Ampera
Noutati-auto

Numărul de clienţi europeni cu flote auto ce aleg Opel Ampera a depăşit dublul valorii iniţiale într-un interval de şase luni, de la aproximativ 700 în martie, la 2.000 în octombrie.

Imagini (0) Data: 26 November 2012 Comentarii (0)

Opel revine în motorsport
Noutati-auto

Opel revine la cursele auto sub forma unui program internaţional de raliuri cu noul Opel ADAM şi un circuit pentru noul Astra OPC ce se concentrează pe teritoriul Germaniei.

Imagini (0) Data: 22 November 2012 Comentarii (0)

Opel ADAM: modelul urban cel mai individualizat
Noutati-auto

Începe numărătoarea inversă: în prima partea a anului 2013, noul Opel ADAM va fi disponibil în reprezentanţe şi va face valuri pe stradă.

Imagini (38) Data: 17 November 2012 Comentarii (0)

Opel Zafira Tourer câștigă "Volanul de Aur 2012"
Noutati-auto

Şase modele au intrat în competiţia pentru categoria van în competiţia "Volanul de Aur 2012", iar Opel Zafira Tourer a ieşit câștigător al clasei sale.

Imagini (0) Data: 9 November 2012 Comentarii (0)

Opel, pe drumul cel bun pentru creștere în Turcia
Noutati-auto

Turcia este una dintre piețele cele mai importante de creștere pentru marca Opel. Acest lucru a fost subliniat şi de către Vice Președintele Opel pentru Vânzări, Marketing și Servicii Post Vânzare, Alfred Rieck, la debutul Salonului Auto Internațional de la Istanbul (2 - 11 noiembrie 2012).

Imagini (0) Data: 7 November 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1580 :: 15.4MB