No SSO cookie

Opel Crossland X, SUV-ul de oraș al germanilor

voteaza
(0/ 0)
Opel Crossland X, SUV-ul de oraș al germanilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

După publicarea recentă a primelor fotografii urmează debutul noului model, iar Opel aduce acum ceva foarte special pentru a sărbători sosirea noului model crossover.

 
 

Dr. Karl-Thomas Neumann - CEO al Opel - și Directorul de marketing - Tina Müller – au dezvăluit modelul CUV (Crossover Utility Vehicle) într-o locație neobișnuită – locul de întâlnire la modă „Kraftwerk", chiar în inima Berlinului. Prezentarea modelului Crossland X al Opel a constituit un moment important în cadrul lansării calendarului Opel pentru 2017, pe 1 februarie. La eveniment au participat aproximativ 1.000 de invitați, inclusiv actori celebri și ambasadori ai mărcii Opel, alături de numeroase persoane cu influență în lifestyle și rețelele de socializare.

„Suntem deja pe primul loc în segmentul B de autovehicule SUV cu modelul Mokka X. În calitate de al doilea model al nostru care deține factorul X, noul Crossland X va spori și mai mult succesul mărcii și va atrage mulți clienți noi. Un deschizător de drumuri inovator, modelul Crossland X este, de asemenea, o parte importantă a marii noastre ofensive de modele, care va primi un imbold suplimentar de la modelul Grandland X ce urmează să fie lansat în curând", a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann.

opel-crossland-x-300532

 

„Noul nostru model crossover este elegant, versatil și foarte bine conectat. Cu designul său modern, în două nuanțe, numeroasele inovații și dotări precum OnStar, asistentul personal de service şi conectivitate disponibil în orice moment sau camera video pentru marșarier cu vedere panoramică, la 180 de grade, Crossland X nu cunoaște limite.", a declarat Tina Müller.

Premiera extravagantă este la fel de neobișnuită precum modelul Crossland X. „Kraftwerk" (Köpenicker Straße 70, 10179 Berlin) reprezintă cu adevărat istoria industrială a orașului Berlin, cu aerul său pur urban și este un loc modern de desfășurare a unor evenimente cu acel ceva X-tra. Evenimentul de lansare a calendarului Opel va începe la ora 18.30 CET, noul Opel Crossland X făcându-și pentru prima dată apariția în public la numai o oră de la deschiderea porților.  La fel ca locația neobișnuită, Crossland X oferă acel ceva de nedefinit. Autovehiculul combină designul îndrăzneț cu avantajele unui SUV și este perfect adaptat stilului de viață urban, cu un aspect exterior agil, un interior deosebit de spațios și un volum mare al portbagajului. Șoferul și pasagerii autovehiculului beneficiază de o poziție de ședere ridicată și, prin urmare, de o vizibilitate excelentă. În plus, modelul Crossland X este echipat cu inovații din clasa premium, de la sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL) cu faruri LED, afișajul de pe parbriz, camera video pentru marșarier cu vedere panoramică, la 180 de grade, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și până la sistemul de detectare a somnolenței șoferului. Noul autovehicul asigură, de asemenea, conectivitatea de excepție tipică Opel prin intermediul serviciului Opel OnStar, precum și sistemului de infotainment IntelliLink compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2621 :: 17.8MB