No SSO cookie

Opel anunţă autovehiculul electric Ampera-e

voteaza
(0/ 0)
Opel anunţă autovehiculul electric Ampera-e
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel va lansa anul viitor un autovehicul electric revoluţionar, marca germană continuând cea mai mare şi mai profundă ofensivă de modele din istoria sa prin lansarea a 29 de modele noi în perioada 2016 - 2020.

 
 

Noul model cu cinci locuri şi cinci uşi se va numi „Ampera-e”. Pe lângă faptul că va avea o autonomie de funcţionare la o încărcare completă mai mare decât majoritatea autovehiculelor electrice, acesta va avea şi un preţ accesibil. Având la bază experienţa în electrificare acumulată datorită modelului Ampera care a stabilit standardele pentru autovehiculele electrice moderne în 2011, noul Ampera-e îmbină electromobilitatea inovatoare cu cea mai nouă tehnologie pentru conectivitate şi o dinamică a conducerii foarte incitantă.

Astăzi, anunţând modelul Ampera-e la Simpozionul CAR de la Bochum, Germania, Mary Barra, preşedinta consiliului de administraţie şi CEO al GM a declarat: „GM şi Opel au avut întotdeauna convingerea că autovehiculele electrice vor juca un rol definitoriu în mobilitatea viitorului. Tehnologia inovatoare a modelului Ampera-e reprezintă un pas important către punerea în practică a acestei viziuni. Noul nostru autovehicul electric reprezintă, de asemenea, o nouă contribuţie la reputaţia pe care o are marca Opel de a face accesibilă pe scară largă ingineria inovatoare.”

opel-ampera-e-299271

 

De asemenea, pentru tendinţe cum ar fi urbanizarea sau protecţia mediului sunt necesare noi tipuri de mobilitate şi sisteme de propulsie alternative. „Autovehiculele electrice au potenţialul de a aduce o contribuţie semnificativă la protecţia climei şi reducerea emisiilor”, a spus Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel Group. „Noul Opel Ampera-e va deschide drumul mobilităţii electrice prin eliminarea barierelor pe care le constituie preţul ridicat şi autonomia redusă de funcţionare.”

Modelul Ampera-e cu proporţiile unice şi compacte este propulsat de baterii plate, amplasate sub podeaua din interior. De asemenea, configuraţia eficientă a bateriilor asigură un interior încăpător, cu spaţiu confortabil pentru cinci ocupanţi şi un volum al portbagajului comparabil cu cel al autovehiculelor din clasa compactă.

Ampera-e va oferi, de asemenea, premiatul asistent personal de service şi conectivitate, Opel OnStar, precum şi tehnologii pentru conectivitate şi infotainment care vor integra perfect la bord smartphone-urile şi alte dispozitive electronice.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2161 :: 17.79MB