No SSO cookie

Noul Opel Corsa şi Choupette pozează pentru Karl Lagerfeld

voteaza
(0/ 0)
Noul Opel Corsa şi Choupette pozează pentru Karl Lagerfeld
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Creatorul de modă şi fotograful Karl Lagerfeld a reuşit să convingă un model extrem de special să i se alăture proiectului cu Opel. Este vorba despre Choupette Lagerfeld. Pisica birmaneză a designerului de lux este vedeta calendarului Opel Corsa 2015.

 
 

Lagerfeld a urmărit modul în care Choupette a explorat noul Corsa în studioul din Paris. Aparatul său foto a surprins felina vedetă, cu 42.000 de abonaţi pe Twitter şi ochi de un albastru strălucitor, în timp ce descoperea fiecare detaliu al noului Opel.

Faptul că unei pisici îi place atât de tare un astfel de proiect nu este deloc un lucru obişnuit. Însă relaţia apropiată pe care o are Lagerfeld cu Choupette a dus la o şedinţă foto de succes.

Pe lângă faptul că este faimos pentru creativitatea sa în materie de modă, Karl Lagerfeld este un fotograf renumit care a avut lucrări expuse în diferite muzee din întreaga lume, iar câteva dintre fotografiile sale au fost alese pentru anumite cărţi de artă. Acesta a realizat fotografii pentru numeroase campanii publicitare (Chanel, Fendi, Karl Lagerfeld printre altele) şi colaborează frecvent cu numeroase reviste internaţionale de modă. Cu toate acestea, nici Choupette nu este o figură nouă într-un studio foto, deşi niciodată nu i s-a acordat atât de mult timp aşa cum a fost cazul pentru Corsa. Anterior, faimoasa pisică a pozat pentru coperta revistei germane Vogue, în braţele supermodelului Linda Evangelista.

Printre altele, Linda Evangelista a făcut parte din campania publicitară cu supermodele pentru Corsa la sfârşitul mileniului anterior, atunci când a apărut într-un spot publicitar Opel împreună cu Christy Turlington, Tatjana Patiz, Kate Moss şi Naomi Campbell.

Choupette Lagerfeld este deja a doua pisică cu un rol principal în cadrul campaniilor pentru Opel Corsa. În cadrul reclamei pentru prima generaţie Corsa (1982 – 1993), Tom, personajul animat antierou, îl urmărea pe şoricelul Jerry care se afla la volanul unui autovehicul mic agil.

Cea de-a cincea generaţie a Opel Corsa impresionează cu noul spaţiu interior bine pus la punct, incluzând conectivitatea perfectă datorită sistemului de infotainment IntelliLink şi a sistemelor de asistare a şoferului ultra moderne. Silueta dinamică a autovehiculului Corsa corespunde filozofiei de design Opel: forme sculpturale, cursive combinate cu detalii de design precise. Acesta este pachetul de care dispune noul Corsa pentru a duce mai departe povestea de succes de 32 de ani în cadrul unui segment extrem de competitiv.

Fotografiile pentru calendarul Corsa realizate de Karl Lagerfeld vor fi prezentate în cadrul unui vernisaj la începutul anului următor. Calendarul anterior Opel, realizat în colaborare cu Bryan Adams, a pus accentul pe Opel ADAM.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2599 :: 22.19MB