No SSO cookie
GALERIE FOTO: Noul Mercedes C63 AMG prezentat in detaliu
Noutati-auto

Mercedes a lansat o noua serie de imagini cu noul C63 AMG. De aceasta data ni se ofera imagini si cu interiorul noului sedan sportiv. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva in martie si va fi disponibil incepand cu luna iulie. Pretul de pornire in Germania pentru modelul sedan va fi de 71.000 de euro si 74.000 de euro pentru cel break.

Imagini (37) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Mercedes tinteste victorii in 2011 cu noua masina
Formula 1

Noua masina a echipei de Formula 1 Mercedes a fost si ea lansata la Valencia, obiectivele germanilor pentru 2011 fiind obtinerea a cat mai multe victorii de etapa.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul Mercedes C63 AMG facelift!
Noutati-auto

Mercedes a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul C63 AMG. Noul model este disponibil in versiune sendan si break. Noul C63 AMG va debuta oficial in luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Imagini (24) Data: 28 January 2011 Comentarii (2)

Mercedes: Problemele lui Schumi cu simulatorul nu sunt importante
Formula 1

Problemele cu simulatorul Mercedes ale pilotului german Michael Schumacher nu sunt ingrijoratoare, acestea fiind o constanta in cariera fostului campion mondial si fiind usor de depasit.

Imagini (1) Data: 26 January 2011 Comentarii (0)

De ce nu si-a deschis Mercedes fabrica in Romania?
Noutati-auto

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu arata cu degetul autoritatile locale din Timis, Arad si Bihor, dar si speculantii imobiliari, cand a venit vorba de ratarea unei investitii de aproape un miliard de euro: deschiderea unei fabrici Mercedes in vestul tarii.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 26 January 2011 Comentarii (0)

Mercedes aniverseaza 125 de ani
Noutati-auto

Mercedes aniverseaza 125 de ani de la patentarea primei masini,Motorwagen. Pentru a marca acest eveniment, producatorul german va lansa o serie de concepte pe data de 29 ianuarie, printre care si un nou studiu de design inspirat de conceptul F800.

Imagini (1) Data: 20 January 2011 Comentarii (2)

Mercedes distrus de tencuiala cazuta de pe o cladire, in centrul Timisoarei
Noutati-auto

O masina de lux a fost serios avariata de bucati de zidarie desprinse de pe o cladire din centrul orasului, marti dupa-amiaza. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.Citeste continurare stirii

Imagini (1) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Noul Mercedes CLS63 AMG prezentat in detaliu
Noutati-auto

Mercedes a lansat o noua serie de imagini cu puternicul CLS63 AMG. Noul model de performanta a debutat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles si este realizat pe baza celei de-a doua generatie a celebrului coupe cu patru usi.

Imagini (61) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

GALERIE VIDEO: Noul Mercedes SLK prezentat in detaliu
Noutati-auto

Noul Mercedes SLK continua filozofia de design regasita pe modelul CLS. Partea frontala este una agresiva, dar in acelasi timp eleganta. Printre dotarile noului model amintim sistemul AirScarf care incalzeste gatul si capul, blocuri optice adaptive, o noua transmisie automata cu sapte rapoarte si noul plafon panoramic Magic Sky Roof.

Imagini (1) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

Noul Mercedes va fi lansat pe 1 februarie
Formula 1

Noua masina a echipei de Formula 1 Mercedes va fi prezentata oficial in dimineata zilei de 1 februarie, urmand sa alerge pentru prima data pe circuit in aceeasi zi la Valencia.

Imagini (1) Data: 14 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2635 :: 15.27MB