No SSO cookie

Mercedes: Problemele lui Schumi cu simulatorul nu sunt importante

voteaza
(0/ 0)
Mercedes: Problemele lui Schumi cu simulatorul nu sunt importante
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Problemele cu simulatorul Mercedes ale pilotului german Michael Schumacher nu sunt ingrijoratoare, acestea fiind o constanta in cariera fostului campion mondial si fiind usor de depasit.

 
 
Oficialii echipei de Formula 1 Mercedes GP s-au referit la problemele intampinate de pilotul Michael Schumacher cu simulatorul echipei germane, spunand despre acestea ca nu sunt neobisnuite pentru fostul campion mondial si ca nu sunt atat de importante incat sa-i afecteze acestuia evolutiile de pe circuit.

Schumacher nu a putut sa petreaca perioade foarte lungi in simulatorul Mercedes, fiind nevoit sa-si intrerupa de multe ori sesiunile de pilotaj virtuale din cauza unor greturi si a unor ameteli. Cu toate acestea, oficialii Mercedes au declarat ca germanul a intampinat astfel de probleme pe tot parcursul carierei sale si ca nu sunt un motiv de ingrijorare.

De asemenea, cei de la Mercedes au declarat ca lucreaza la o tehnologie mult mai realista de simulare a curselor de Formula 1, tehnologie care il va ajuta pe Schumacher sa elimine aceste probleme si care va fi gata cat de curand. In plus, acestia au spus ca germanul are metodele sale de a compensa lipsa de activitate de la simulator, lucrand exemplar cu inginerii pentru a face acea activitate pe cat de eficienta posibil.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1831 :: 22.11MB