No SSO cookie

Noul Mercedes va fi lansat pe 1 februarie

voteaza
(0/ 0)
Noul Mercedes va fi lansat pe 1 februarie
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noua masina a echipei de Formula 1 Mercedes va fi prezentata oficial in dimineata zilei de 1 februarie, urmand sa alerge pentru prima data pe circuit in aceeasi zi la Valencia.

 
 
Echipa de Formula 1 Mercedes GP a anuntat oficial ca va prezenta noua masina in dimineata zilei de 1 februarie, la Valencia. Prezentarea oficiala se va face pe linia de la boxe, iar noul model Mercedes urmeaza sa-si faca debutul pe pista imediat dupa aceasta.

Noul model, care se numeste MGP W02, va fi pilotat in sezonul acesta, ca si in 2010 de germanii Nico Rosberg si Michael Schumacher, iar nivelul de asteptari este unul extrem de ridicat. Astfel, principalul obiectiv va fi acela de a depasi pozitia a patra din clasamentul general al constructorilor din sezonul precedent si de a obtine victorii de etapa.

Managerul Mercedes, Ross Brawn, s-a aratat optimist in privinta noii masini, dar si-a pastrat in acelasi timp si un ton rezervat. '' Sunt sigur ca o sa avem o masina foarte buna. Exact cat de buna va fi aceasta, nu o sa stim decat in momentul in care o s-o pilotam. Daca este atat de buna pe cat credem noi, avem si potentialul de a o dezvolta pe durata sezonului si de a reusi performante deosebite. '' a declarat inginerul britanic in varsta de 56 de ani.

Mercedes va face prezentarea noii masini in aceeasi zi cu echipa Toro Rosso, dar dupa Ferrari, cei care vor avea prezentarea oficiala pe 28 ianuarie, si dupa Sauber si Renault, care vor inaugura noua masina pe 31 ianuarie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0997 :: 22.11MB