No SSO cookie
Gran Turismo 5 ofera gamerilor un Mercedes-Benz!
Noutati-auto

In 27 decembrie a iesit pe piata europeana versiunea Signature Edition a jocului Gran Turismo 5, exclusiv pentru Playstation 3. Producatorii s-au hotarat sa rasplateasca jucatorii impatimiti de GT 5 cu un premiu pe masura. Un superb Mercedes-Benz SLS AMG!

Imagini (1) Data: 30 December 2010 Comentarii (2)

Rosberg ramane realist in privinta sanselor Mercedes din 2011
Formula 1

Nico Rosberg indeamna la calm si spune ca va mai trebui sa treaca putin timp inainte ca echipa Mercedes sa se poata lupta de la egal la egal cu cele trei echipe care au incheiat sezonul 2010 in frunte, Red Bull, McLaren si Ferrari.

Imagini (1) Data: 29 December 2010 Comentarii (0)

BAIC a clonat Mercedesul B-Klasse
Noutati-auto

Beijing Automotive Industry Holding Corp. (BAIC) a copiat Mercedesul B-Klasse, in ciuda faptului ca intre cele doua firme exista un parteneriat.

Imagini (19) Data: 29 December 2010 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul Mercedes C Klasse facelift!
Noutati-auto

Acestea sunt primele imagini oficiale cu noul Mercedes C Klasse sedan si combi. Germanii nu au oferit deocamdata nici o informatie oficiala cu privire la noul model, dar imaginile vorbesc de la sine.

Imagini (16) Data: 23 December 2010 Comentarii (0)

Noul Mercedes CLS tunat de Carlsson
Noutati-auto

Carlsson este un tuner german specializat in modele Mercedes. Acesta este recunoscut pentru pachetele aerodinamice si de performanta deosebite. Cea mai recenta creatie are la baza noul Mercedes CLS, model care va fi disponibil abia anul viitor.

Imagini (5) Data: 22 December 2010 Comentarii (0)

Iata primul Mercedes 190E crossover!
Noutati-auto

Rusii sunt cunoscuti pentru modificarile excentrice aduse masinilor, iar acest Mercedes 190E este o dovada clara a acestui fapt. Modelul Mercedes 190E este o masina emblematica pentru productaorul german, fiind una dintre cele mai fiabile masini produse vreodata.

Imagini (10) Data: 21 December 2010 Comentarii (1)

Mercedes si Institute, THE Magazine: un proiect ghidat de indemnul „The best or nothing.”
Noutati-auto

THE Magazine este un proiect editorial care reflecta un standard neschimbat de peste un secol: „The best or nothing.” Povestea marcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate.

Imagini (1) Data: 20 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Nico Rosberg testeaza noul Mercedes SLK
Noutati-auto

Cei de la Mercedes au lansat un video in care pilotul F1, Nico Rosberg, testeaza noul Mercedes SLK. Noul roadster continua filozofia de design regasita pe modelul SLS si noul CLS. Partea frontala este agresiva, dar in acelasi timp eleganta.

Imagini (1) Data: 19 December 2010 Comentarii (0)

Mercedes pregateste un hatchback de 320 CP
Noutati-auto

Mercedes a declarat ca doreste sa lanseze un hatchback sportiv pe baza noului A Klasse. Noul model va fi dezvoltat de catre cei de la AMG si va debuta anul 2012. Acesta va fi dotat cu un propulsor supraalimentat si tractiune integrala.

Imagini (1) Data: 16 December 2010 Comentarii (0)

Uzina din Aksaray incepe productia modelului Mercedes Actros
Noutati-auto

Primul Mercedes-Benz Actros a parasit linia de asamblare a uzinei din Aksaray, Turcia, la inceputul lunii decembrie, marcand debutul productiei in serie a modelului Mercedes-Benz Actros pentru piata turca.

Imagini (1) Data: 15 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1947 :: 18.91MB