No SSO cookie
Iata noul Mercedes CLS63 AMG!
Noutati-auto

Noul Mercedes CLS63 AMG a debutat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles, iar Mercedes a prezentat primele imagini oficiale presei. Noul model este realizat pe baza celei de-a doua generatie a modelului CLS

Imagini (18) Data: 18 November 2010 Comentarii (1)

Conceptul Mercedes Biome, un exercitiu de design
Noutati-auto

Mercedes va prezenta anul acesta la Salonul Auto de la Los Angeles un nou concept. Acesta va purta numele de Biome si a fost realizat de catre designerul sef, Hubert Lee, creatorul noului CLS si al conceptului F800 Style.

Imagini (10) Data: 16 November 2010 Comentarii (0)

Noul Mercedes CLS63 AMG va debuta la Los Angeles
Noutati-auto

Mercedes a declarat oficial ca noul model CLS63 AMG va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles. Acesta va fi deschis intre 19-28 noiembrie. Germanii au declarat ca vor oferi informatii noi si cu privire la modelul F-Cell, model care functioneaza pe baza de hidrogen.

Imagini (1) Data: 11 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Mercedes CL63 AMG vs Porsche Panamera
Noutati-auto

Fifth Gear a realizat un nou comparativ antrenant intre doua dintre cele mai puternice coupe-uri cu patru usi, noul Mercedes CL63 AMG facelift si Porsche Panamera Turbo. Modelul Mercedes este dotat cu noul propulsor V8 bi-turbo de 5.5 litri, 544 CP si cuplu de 800 Nm. Pe de cealalta parte, modelul Panamera Turbo este dotat cu un propulsor de 4.8 litri capabil sa dezvolte o putere de 500 CP si cuplu de 700 Nm.

Imagini (1) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

Mercedes C63 AMG tunat de Wimmer RS
Noutati-auto

Wimmer RS este un tuner german recunoscut pentru puterea insuflata modelelor modificate, iar noul pachet realizat pentru deja puternicul Mercedes C63 AMG intareste acest lucru.

Imagini (7) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

Mercedes va produce modelul CLS Shooting Brake
Noutati-auto

Mercedes a declarat oficial ca va introduce in productie conceptul CLS Shooting Brake. Acesta este o versiune combi a celebrului coupe cu patru usi, CLS-ul. Noul model va debuta cel mai probabil in 2012.

Imagini (1) Data: 9 November 2010 Comentarii (0)

ZVON: Acesta ar putea fi noul Mercedes C Klasse facelift!
Noutati-auto

Jurnalistii germani de la Autobild au declarat ca acestea sunt primele imagini oficiale cu noul Mercedes C Klasse facelift. Imaginile par a fi scanate dintr-un material promotional sau revista.

Imagini (6) Data: 8 November 2010 Comentarii (0)

Mercedes va reinventa interiorul viitoarelor modele
Noutati-auto

Mercedes Benz a declarat ca noul S Klasse va reinventa modul in care este privit interiorul unei masini. Noul model va fi disponibil incepand cu 2013.

Imagini (1) Data: 5 November 2010 Comentarii (0)

Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei
Noutati-auto

Mercedes-Benz Romania si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania instruiesc soferii de camioane in tehnici de „eco-driving”. Programul de formare este destinat eficientizarii activitatii companiilor de transporturi din Romania.

Imagini (3) Data: 4 November 2010 Comentarii (0)

Se anunta schimbari la Mercedes
Formula 1

Pilotii Mercedes, Michael Schumacher si Nico Rosberg, vor colabora cu alti ingineri incepand din sezonul viitor, in timp ce Ross Brawn isi doreste sa joace un rol mai putin important in activitatile de zi cu zi ale echipei.

Imagini (1) Data: 3 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1931 :: 15.28MB