No SSO cookie
OFICIAL: Iata noul Mercedes SLK!
Noutati-auto

Mercedes a lansat o serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noul roadster. Modelul SLK a fost unul dintre cele mai mediatizate modele Mercedes, acesta a primit o atentie semnificativa in ultimul an. Noul model era asteptat sa debuteze la Detroit, dar se pare ca va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Imagini (36) Data: 14 January 2011 Comentarii (0)

Detroit LIVE: Iata noul Mercedes C Klasse facelift!
Noutati-auto

Noul Mercedes C Klasse a debutat in cadrul Salonului Auto de la Detroit atat in versiunea sedan, cat si cea break. Noul model va fi disponibil din vara, urmand ca la scurt timp Mercedes sa lanseze si modelul coupe.

Imagini (21) Data: 11 January 2011 Comentarii (0)

Mercedes dezminte interesul pentru Vettel
Formula 1

Echipa de Formula 1 Mercedes nu este interesata de achizitionarea noului campion mondial al pilotilor, Sebastian Vettel, potrivit declaratiilor oficiale ale lui Norbert Haug.

Imagini (1) Data: 11 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noua reclama Mercedes C Klasse break
Noutati-auto

Mercedes a lansat prima reclama pentru noul C Klasse break facelift. Germanii doresc sa sublinieze avantajele noului model de familie. In ceea ce priveste design-ul, noul Mercedes C Klasse a primit o serie de imbunatatiri estetice pentru a urma liniile noii game de modele.

Imagini (1) Data: 11 January 2011 Comentarii (0)

Mercedes va introduce supercarul SLS E-Cell in productie
Noutati-auto

Mercedes a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit noul concept SLS E-Cell. Acesta este o versiune electrica a noului supercar german. Oficialii Mercedes au declarat in cadrul unei conferinte de presa ca noul SLS E-Cell va fi introdus in productie in urmatorii ani.

Imagini (1) Data: 11 January 2011 Comentarii (0)

Primele imagini cu Mercedes C-Klasse Coupe
Noutati-auto

Inca un model se alatura celor care se pre-lanseaza inaintea prezentarilor oficiale: Mercedes C-Klasse Coupe.

Imagini (3) Data: 7 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Mercedes C Klasse Coupe spionat in SUA!
Noutati-auto

Noul Mercedes C Klasse Coupe a fost spionat intr-un garaj din California. Pe langa noul model coupe se pot observa si noul ML si SLK. Mercedes ar putea prezenta noul C Klasse Coupe zilele acestea la Salonul Auto de la Detroit sau la Geneva, in luna martie.

Imagini (1) Data: 5 January 2011 Comentarii (0)

Mercedes pregateste un rival pentru BMW Mega City
Noutati-auto

Mercedes a inceput un nou proiect de dezvoltare a unei game de vehicule de oras cu un consum si un nivel redus de emisii de CO2. Noul proiect poarta numele de Mega City Mobility. Noua masina electrica este modelata la centrul de design din Yokohama, Japonia.

Imagini (1) Data: 4 January 2011 Comentarii (0)

ZVON: Mercedes scoate din productie modelul ML63 AMG
Noutati-auto

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Mercedes a renuntat la productia modelului de performanta ML63 AMG inca din luna decembrie. Se pare ca germanii doresc sa renunte si la propulsorul diesel folosit pe modelul ML450 CDI.

Imagini (1) Data: 4 January 2011 Comentarii (0)

Mercedes a patentat designul noului SLK
Noutati-auto

Aceste imagini ofera mai multe detalii legate de noul Mercedes SLK. Imaginile sunt desenele trimise de catre germani pentru a patenta design-ul noului roadster cu plafon retractabil.

Imagini (18) Data: 3 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2055 :: 15.27MB